Máltai Szeretetszolgálat

Íratkozzon fel hírlevelünkre!

Máltai napló

A Sugovica Tánckör másodjára támogatta a Bajai Csoportot

Szerző: Magyar Máltai Szeretetszolgálat 2020-10-09 00:00:00

A Sugovica Tánckör másodjára támogatta a Bajai Csoportot

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Bajai Csoportja második alkalommal részesülhetett a Sugovica Tánckör tartós élelmiszeradományából.

A 2019 decemberében több mint 100.000 Ft értékű adománnyal segítette az egyesületet a Sugovica Tánckör, akik az évzáró bál bevételét fordították jótékonykodásra, hogy minél több, a csoport gondozásában lévő személy részesülhessen támogatásban. 

A tánckör az idei évben a járványhelyzet miatt az áprilisra tervezett születésnapi bált nem tudták megtartani, azonban a szeptemberi hónapban kisebb létszámmal, de teljesült a program. A rendezvényen résztvevők adományából került megvásárlásra mintegy 60.000 forintnyi értékű tartós élelmiszer, mint például, bab, lencse, rizs, valamint konzerv.

Keglevichné Siska Judit, az egyesület elnöke, valamint az egyesület néhány tagja juttatta el a  Bajai csoport irodájába a megvásárolt élelmiszert, melyet nagy örömmel és megtiszteltetéssel vehettek át.

Maros Beáta csoportvezető elmondta, hogy a járványhelyzet alatt több mint 200 db tartós élelmiszer csomag került kiosztásra a bajai járásban, így a készlet igencsak megcsappant, azonban ezzel a nagylelkű felajánlással hozzásegítettek bennünket, hogy minél több nehéz körülmények között élő családnak segítségére lehessünk az elkövetkezendő időszakban.

 

Csovcsity Claudia munkatárs