Máltai Szeretetszolgálat

Íratkozzon fel hírlevelünkre!

Máltai napló

Nőnapi köszöntő

Szerző: Nyíregyházi Csoport 2020-03-15 00:00:00

 Különös és egyedi módját választottuk az idén is  az 1%-ok gyűjtésére.Március 8.-án 16 órától Nyíregyházán a Spár, Inter-Spár áruházakban a dolgozó és vásárló hölgyeket köszöntöttük nőnap alkalmából. A Nyíregyházi  Eötvös Gimnázium diákjai segítségével, 700 szál virággal kedveskedtünk a hölgyeknek.
 

Nyírségi disznótoros fesztivál.

Szerző: Nyíregyházi Csoport 2020-03-15 00:00:00

Az idén második éve, hogy a civilek is részt vehetnek a XIX. Nemzetközi böllérversenyen. Nem titkolt szándékkal  neveztünk be a második napi "disznótoros fesztiválra" hisz az itt elkészített ételt , kóstolójegyért értékesíthettük, tettük,  a haszon reményében. Nehezen indult a nap , ( az idő nem nagyon kedvezett nekünk), de annál nagyobb sikerrel zárult . Hagymásvért készítettünk, nagy meglepetésünkre, a zsűri  úgy ítélte meg, hogy elhozhattuk az előételek harmadik helyezettjét .A képen a következők lehetnek: belső térA képen a következők lehetnek: egy vagy több ember, fa, égbolt és túra/szabadtériA képen a következők lehetnek: 1 személy, állás és étel

Ibolya néni horgoldája

Szerző: Nyíregyházi Csoport 2020-03-15 00:00:00

“Ibolya néni horgoldája” címmel , újabb programmal bővült a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Nyíregyházi Csoport tevékenysége. Ügyes kezű önkéntesünk által , betekintést nyerhet minden érdeklődő a horgolás rejtelmeiben. Sok sikert a közös munkához.

A képen a következők lehetnek: 1 személy, evés, ülés, asztal, étel és belső tér