Máltai Szeretetszolgálat

Íratkozzon fel hírlevelünkre!

Gyakran ismételt kérdések

  1. Hogyan segíthetek?
  2. Hogyan tudom felvenni a kapcsolatot a Magyar Máltai Szeretetszolgálattal?
  3. Hogyan kérhetek segítséget?

1. Hogyan tudok adományozni?

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat hálásan fogadja felajánlásait akár pénzadománnyal, akár természetbeni adománnyal támogatná munkánkat. Önkéntesként is segítheti a Szeretetszolgálat tevékenységét. Amennyiben segíteni szeretne, kattintson a http://www.maltai.hu/adomanyok oldalra, és tájékozódjon részletesen az adományozás lehetőségeiről.

Hogyan tudom felvenni a kapcsolatot a Magyar Máltai Szeretetszolgálattal?

Amennyiben szeretné felvenni velünk a kapcsolatot, kattintson a http://www.maltai.hu/kapcsolat oldalra, ahol megtalálja elérhetőségeinket. Amennyiben vidéki csoportjainkat, illetve intézményeinket keresné fel, kérjük kattintson a http://www.maltai.hu/tevekenysegkereso oldalra, ahol a település és a tevékenység megadásával megtalálhatja az Ön által keresett intézményt vagy csoportot. A kiválasztott intézmény oldalán megtalálja az elérhetőségeket, melyeken keresztül felveheti a kapcsolatot munkatársainkkal.

Hogyan kérhetek segítséget?

Amennyiben segítséget kérne a Magyar Máltai Szeretetszolgálattól, kérjük, kattintson a http://www.maltai.hu/helpme oldalra és írja le, melyik településen, miben kéri a segítségünket. Adja meg elérhetőségeit, és munkatársaink felveszik Önnel a kapcsolatot. Amennyiben telefonon szeretné a segítségünket kérni, kattintson a http://www.maltai.hu/kapcsolat oldalra, és hívja központi telefonszámaink egyikét.