Máltai Szeretetszolgálat

Íratkozzon fel hírlevelünkre!

Máltai napló

Adományjegyek az Eötvös Cirkusz jóvoltából

Szerző: Magyar Máltai Szeretetszolgálat 2020-10-09 00:00:00

Adományjegyek az Eötvös Cirkusz jóvoltából

Városunkat hagyományon évente meglátogatja az Eötvös cirkusz, melynek a helyi és környékbeli családok is örülnek.

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Bajai Csoportját az idei évben Eötvös Lóránd, a cirkusz vezetője 50 db tiszteletjegy felajánlásával lepte meg. A résztvevő családokat és gyerekeiket a szervezetünknél gondozásban állók körül választottuk ki, tudva azt, hogy sokan közülük még élőben nem vettek részt ilyen eseményen.

 

Az adományjegyeket a helyi irodában vehették át a kedvezményezett családok és választhattak a 4 napos rendezvénysorozat melyikén szeretnének részt venni. Örömmel hallottuk, hogy az egyik nehéz körülmények között élő család gyermeke a napokban ünnepeli születésnapját, így a családtagok ezzel a nagyszerű meglepetéssel köszönthették kislányukat.

A szülők és gyermekeik visszajelzése alapján nagyon színvonalas előadást láttak, a műsorban szerepeltek hatalmas elefántok, ügyes artisták és sok izgalmas esemény volt, mely széles mosolyt csalt a résztvevők arcára.

Ezúton szeretnénk megköszönni a nagyvonalú felajánlást az Eötvös cirkusz vezetőjének és a felejthetetlen élményt a gyerekek nevében.

Csovcsity Claudia munkatárs