Máltai Szeretetszolgálat

Íratkozzon fel hírlevelünkre!

Máltai napló

Fejlesztések a Terézvárosi Nappali Melegedőben

Szerző: Magyar Máltai Szeretetszolgálat 2017-08-01 00:00:00

Fejlesztések a Terézvárosi Nappali Melegedőben

Új eszközökkel bővült a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Terézvárosi Nappali Melegedője. A beszerzésekről Fodor István intézményvezető számol be. 

Az intézményünk sikeresen pályázott a Terézvárosi Önkormányzat civilszervezeteknek kiírt 2017. évi tavaszi pályázatán. Ennek köszönhetően sikeresen tudtuk fejleszteni a játékklub szolgáltatásunkat. A hozzánk rendszeresen járó hajléktalan emberek nagy örömére végre pótolni tudtuk a két éve tönkrement csocsóasztalt. Az új eszköznek hamar híre ment, így 2017.07.31-én egy csocsóversenyt rendeztünk, melyen tizenkét fő (ügyfelek és dolgozók együtt) vett részt. Az esemény fantasztikus hangulatban telt, többen jelezték felénk, hogy a jövőben is szívesen részt vennének egy hasonló megmérettetésen. Igyekszünk mihamarabb eleget tenni a kérésnek.

A másik fontos eszköz, amelyre már régóta vártunk, egy projektor (vetítő és vászon) vásárlása. Ennek használata nem csak a szolgáltatásokban (filmklub, művészetterápiás csoport), hanem a dolgozók képzésében is fontos szerepet tölt be.
A két eszköz beszerzése nagyban hozzájárult, ahhoz hogy minőségileg javuljanak a melegedő szolgáltatásai.

Budapest, 2017.07.31.

Fodor István
Intézményvezető