Máltai Szeretetszolgálat

Íratkozzon fel hírlevelünkre!

Máltai napló

Megyei elismerést kapott a húszéves Ajkai Csoport

Szerző: Magyar Máltai Szeretetszolgálat 2017-03-01 00:00:00

Megyei elismerést kapott a húszéves Ajkai Csoport

Húszéves fennállását ünnepelte február 25-én a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Ajkai Csoportja. Az ünnepségen a Veszprém Megyei Közgyűlés alelnöke elismerő oklevelet adott át a csoportnak, mellyel megköszönte az önkéntesek két évtizednyi szolgálatát. Az ünneplésről a csoport vezetője, Preininger-Horváth Edina készített beszámolót.  

Február 25-én az ajkai csoport megtartotta éves közgyűlését, majd fennállásának 20 éves jubileuma alkalmából közös ünneplésre hívta az elmúlt két évtizedben munkájukat segítő támogatókat, partnereket, az önkormányzat képviselőit.

Fenyvesi Zoltán, a Veszprém Megyei Közgyűlés alelnöke köszöntőjét követően a csoportnak az elmúlt 20 évben kifejtett karitatív tevékenységéért Elismerő oklevelet, Preininger-Horváth Edina csoportvezetőnek az Ezeréves vármegyék emlékérmet adta át. Bondor Lajos régióvezető köszöntötte a csoport tagságát a jubileum kapcsán. Ezt követően a csoportvezető egy rövid vetítés segítségével visszaidézte az elmúlt évek eseményeit. A köszöntők után Járó Sándor és Gáspár János alapító tagok oklevélben részesültek. Oklevéllel és könyv ajándékkal köszönte meg a csoport eddigi támogatását a Molnár Gábor Műhely Alapítványnak, Táncsics Tamás önkormányzati képviselőnek, Tomor Renátának, a Nagy Ajkai Bababörze szervezőjének, Király Gizella vállalkozónak és dr. Horváth Zsolt ügyvédnek. Az ünnepi program hálaadó szentmisével folytatódott, amelyet Bakos Frigyes esperes plébános, a csoport lelki vezetője celebrált. (Preininger-Horváth Edina, csoportvezető)

A képre kattintva képgaléria nyílik meg:

{galeria}