Máltai Szeretetszolgálat

Íratkozzon fel hírlevelünkre!

Máltai napló

Farsang Komáromban

Szerző: Magyar Máltai Szeretetszolgálat 2017-02-03 00:00:00

A jelmezesek nemcsak beöltöztek, de produkciókkal is készültek a mulatságra

Február 3-án tartották farsangi mulatságukat a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Komáromi Fogyatékosok Nappali Intézményének ellátottjai és a munkatársai. A rendezvényről Szalai Gabriella intézményvezető írt beszámolót. 

A dolgozókon és a fiatalokon kívül megtiszteltek jelenlétükkel állandó segítő önkénteseink – Baglyas Zsuzsanna és Hörömpöli Erzsébet is és a Csoportunk vezetője, Horváth István is. Idén a jelmezesek felvonulása mellett sok énekes és táncos produkció is szerepelt. A farsangi mulatságot Simon Nikoletta nyitotta meg kedves versével.
Jelen voltak a részeg tengerészek, zenekarok, énekesek, Helló Kitti, egy vidéki lány (Eszményi Viktória), jósnő, Gésa, kígyóbűvölő, gazduram, a betyár, Láva lány, Gagyi mami, túró rudi, romalány, macskák,a bohóc, a nagyanyóka, aki köt az unokájának, madárijesztő, a béka királylány, menyasszony és vőlegény, a varázslatos varázsló, valamint az Apostol együttes énekese, - és nem utolsó sorban a munkatársakból alakult tánccsoport, mely a vénasszonyok tánca produkciót adták elő!
A fergeteges bemutatók és a sütizés után jöhetett a tánc, amit már mindenki nagyon várt. Jó volt látni a sok-sok boldog arcot. Nagyon köszönöm a munkatársak odaadó segítését és közreműködését!