Máltai Szeretetszolgálat

Íratkozzon fel hírlevelünkre!

Máltai napló

Babatápszert adományozott és új együttműködést kötött a Máltai Szeretetszolgálat Makói Csoportja

Szerző: Magyar Máltai Szeretetszolgálat 2017-01-25 00:00:00

Babatápszert adományozott és új együttműködést kötött a Máltai Szeretetszolgálat Makói Csoportja

90 doboz babtápszert kapott adományba a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Makói Csoportja, melyet nagycsaládosok között osztottak szét az Egyesített Népjóléti Intézettel közösen. 

Január 24-én adták át a makói családoknak azt a 90 doboz babatápszert, melyet a makói csoport az országos központból kapott. Kómár Mátyás a csoport vezetője elmondta, minden társadalmi rétegen megpróbálnak segíteni, és kiemelkedő helyen vannak a nagycsaládok, akiknek rendszeresen juttatnak adományokat. 

Az adományok szétosztásában az Egyesített Népjóléti Intézet is közreműködött. A hivatalon belül működik a Család- és Gyermekjóléti Szolgálat, mely kiválasztotta azokat a családokat, amelyek 6-36 hónapos korosztályú gyerekeket nevelnek. Ők kapták az adományokat. A Szeretetszolgálat makói csoportja és az ENI első alkalommal működött együtt ilyen szorosan - mondta Tóthné Balázs Andrea az intézet vezetője. "Nagyon örülök, hogy megkerestek bennünket, s remélem, mostantól eredményes lesz ez az együttműködés." - tette hozzá. 

A Makói Híradó riportja: 

{video_embed}