Máltai Szeretetszolgálat

Íratkozzon fel hírlevelünkre!

Máltai napló

Tűzifát kaptak rászoruló családok

Szerző: Magyar Máltai Szeretetszolgálat 2017-01-20 00:00:00

Hat család kapott a tűzifa adományból

Hat családnak vitt tűzifa adományt a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Bajai Csoportja. Ternay Edit, az EdaStyle.hu tulajdonosa kereste meg a Szeretetszolgálat vezetőit azzal a kéréssel, hogy az általa felajánlott hat köbméter fát olyan sokgyermekes családoknak juttassák el, ahol a hideg időben fogytán van a tüzelő. 

Maros Beáta csoportvezető elmondta: amikor személyesen is felkereste a kiválasztott családokat, mindenhol nagy örömmel fogadták, és több helyen is jelezték, hogy az utolsó láda tűzifát használják el, ezért nagyon szerencsének érzik magukat a választás miatt.
Ternay Edit, a felajánló cég vezetője azt mondta, már cége alapításakor megfogadta, hogy amint sikereket ér el, és lehetőségem nyílik mások támogatására, azonnal élni is fog a lehetőséggel. Mivel a 2016-os évet sikeresen zárta, megragadta az alkalmat, hogy egy-egy kaloda tűzifával támogasson hat, kiskorú gyermekeket nevelő családot. – Bízom benne hogy jövőre még többet, és még több családnak tudunk segíteni. Köszönöm a Máltai Szeretetszolgálat bajai csapatának a közreműködést. Aki pedig segíteni szeretne, javaslom, szintén forduljon a szeretetszolgálat munkatársaihoz, mert így biztos lehet benne, hogy jó helyre kerülnek az adományok – mondta a felajánló.
A tűzifát január 20-án, pénteken szállították ki a kedvezményezett családoknak.