Máltai Szeretetszolgálat

Íratkozzon fel hírlevelünkre!

Gondviselés Háza Fogyatékkal Élők Napközi Otthona - Keszthely

Gondviselés Háza Fogyatékkal Élők Napközi Otthona - Keszthely

Bemutatkozás

„ Azért jöttem, hogy fény legyek, melegség és alázat, mely surran észrevétlenül és átjárja a házat. S ki vagyok? A Szeretet! ”
 
Intézményünk nappali elhelyezést biztosít enyhe- és középsúlyos értelmi fogyatékos, mozgássérült, halmozottan sérült gyermekek, fiatalok és felnőttek számára, akik az intézményes oktatásból, ellátásból kikerültek.
 
Munkánk alapja, az ellátottak emberi méltóságának tiszteletben tartása, tolerancia, megértés, türelem, kedvesség, megbízhatóság, megbecsülés, munkatársak-ellátottak iránt, szakmai tudás, következetesség, kreativitás, összetartás.
 
Az intézményünk biztosítja a korszerű fizikai, egészségügyi és mentális ellátást, a gondozottak részére egyénre szabott fejlesztést, segítséget, kísérést.
Célunk, hogy az ellátásban részesülő fogyatékos fiataloknak az intézményben a biztonság és az otthonosság érzése mellett növekedhessenek képességeik és önállóságuk. A napközi otthonban folyó életet elsődlegesen a sérült fiatalok egyéni szükségletei határozzák meg. Ezek figyelembevételével a nappali intézmény közös társalgót és foglalkoztató szobákat kínál, (fejlesztő helyiségek, tornaszoba, terápiás szobák), ahol speciális egyéni illetve csoportos fejlesztést, foglalkoztatást tartunk. 8 órás szakmai felügyeletet nyújtunk, munkaterápiát, valamint segítjük a szabadidő tartalmas eltöltését, a családi kapcsolatok ápolását, továbbá az integrációt.
Máltai Szeretetszolgálat

Intézményi adatlap

IRSZ: 8360
Település: Keszthely
Cím: Eötvös u. 1.
Vezető: Dr. Máté Szilvia
Számlaszám: 11784009-20201162
Fax: 06-83/777-051
E-mail: mate.szilvia@maltai.hu