Máltai Szeretetszolgálat

Íratkozzon fel hírlevelünkre!

Máltai napló

A máltai csoport is bemutatkozott Eger Civil Ünnepén

Szerző: Magyar Máltai Szeretetszolgálat 2019-09-23 16:00:00

A máltai csoport is bemutatkozott Eger Civil Ünnepén

Szeptember 20-12-22-én rendezték Egerben a Eger Civil Ünnepe nevű rendezvénysorozatot.
Az ünnepen a 20 éves Egri Csoport is lehetőséget kapott arra, hogy bemutassa tevékenységét, találkozzon a régi ismerősökkel, és új barátokat szerezzen, még a Kárpátaljáról is.

Adomány a Karcagi Kórháznak

Szerző: Magyar Máltai Szeretetszolgálat 2019-09-09 00:00:00

Adomány a Karcagi Kórháznak

Szeptember 5-èn a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Karcagi Csoportja meglátogatta a karcagi Kátai Gábor kórház gyermekosztályát.
 

Előzetes egyeztetèseket követően játèkokkal, plüss állatokkal, mesekönyvekkel, ruhácskákkal, pizsomákkal, különfèle lábbelikkel, használati eszközökkel lepték meg a csoport önkéntesei a kis betegeket.
A kórház főigazgatója, Nagynè László Erzsèbet, a gyermekosztály főorvosa,:Dr.Szabó Mária és az osztály munkatársai, ápolónők nagy örömmel fogadták az adományt.
"Kellemes hangulat alakult ki a Máltai Szeretetszolgálat és a kórház dolgozói között. Ígèretet tettünk arra, hogy karácsonykor kis csomagokat kèszítünk azon gyermekek számára, akik az ünnepeket a kórházban kènytelenek eltölteni.Terveink szerint verssel, ènekkel fogunk kèszülni." - mondta el a Karcagi Csoport vezetője, Hangyásinè Nagy Ilona