Két ugrálóvár, több asztalnyi társasjáték, vízfesték, számtalan kézműveskedési lehetőség, teqball asztal és mini pingpong várta a szórakozni vágyó fiatalokat és a megpihenni vágyó apukákat és anyukákat a Máltai Sátornál. Mintegy harminc önkéntes – a Szeretetszolgálat országos központjának több munkatársa, az Észak-Alföldi régió önkéntes koordinátorai és 10 középiskolás, akik közösségi szolgálatuk részeként segítik a máltai programokat – játszott és beszélgetett az érdeklődőkkel. Az önkénteseket a Mozgó Játszótér szakmai vezetője, Horányi Gergely irányította.  Az előző évekhez hasonlóan idén is több száz gyermek látogatta meg a máltai sátrat.
Az OTP Bank Nyrt. több évtizede stratégiai partnere a Magyar Máltai Szeretetszolgálatnak, számos programot támogat, munkatársai pedig rendszeresen vállalnak önkéntes munkát a karitatív szervezet intézményeiben.
A Máltai Szeretetszolgálat sátra az OTP Családi napon elsősorban a gyermekek felhőtlen szórakozásáról szólt, ugyanakkor lehetőséget nyújtott arra is, hogy a pénzintézet alkalmazottai közelebbről megismerkedhessenek a Máltai Szeretetszolgálattal.

A képeket Majoros Árpád Csaba készítette.

A képre kattinva megnyitható a kép galléria.