Mit gyűjtünk?

Az ajándéklista szinte végtelen, mint a gyerekek fantáziája, de van néhány tippünk, amivel biztos nagy örömöt lehet okozni: játékok: kreatív-kézműves játék, fejlesztő-és társasjátékok; kifestő, rajzkészlet, mesekönyv, baba, kisautó; kamasz fiúknak sportszer, fülhallgató, lányoknak pipere, ifjúsági könyv és édesség, aminek szavatossága legalább fél évig még jó; csokoládé, szaloncukor.

Amit kérünk ne tegyen a dobozba: gyümölcs, gyorsan romlandó édesség (joghurt, puding, tejszelet), ruhanemű, higiéniai okok miatt plüss figura.

Csomagolás

A raktározás és gyorsabb kézbesítés miatt kérjük, hogy a szívből jövő ajándékot ne zacskó vagy zsák, hanem egy doboz rejtse, amit nem kell becsomagolni. Jól láthatóan kerüljön rá, hogy hány évesnek, illetve fiúnak vagy lánynak szóló meglepetés lapul benne, hogy oda érkezzen, ahol a legnagyobb örömet okozza.

Hol és hogyan lehet átadni?

Az ajándékcsomagokat országszerte 58 helyszínen, a Máltai Szeretetszolgálat gyűjtőpontjain lehet átadni, ahol kollégáink gondoskodnak róla, hogy minden doboz eljusson egy-egy olyan gyerekhez, akinek enélkül a meglepetés nélkül szinte biztosan nem lenne ajándéka a fa alatt. A gyűjtőpontok listája az alábbi képre kattintva is elérhető.

A kampányhoz kapcsolódik egy weboldal, ahol minden szükséges információ, a Máltai gyűjtőhelyek listája, pontos címmel, nyitvatartási idővel elérhető.

vodafone.hu/egyajandek

A gyűjtés időszaka:

2022. december 15-ig lehet leadni az ajándékokat a kijelölt gyűjtőpontokon. Utána rögtön útra kelnek a dobozok, hogy még időben, Szenteste előtt megérkezzenek a családokhoz.

A VODAFONE KAMPÁNY ÜZENETE

Egy ajándék is elég, ha abban benne van minden törődésünk

"Mint minden kampányunkban most is nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy üzeneteink ne csak kommunikációban, hanem tettekben is megjelenjenek.

Ezért az #egyajándékiselég gondolat hamarosan egyfajta viselkedésváltoztató mozgalom formájában is elindul, hogy idén is az odafigyelés és a törődés álljon az ünnep középpontjában. Mindemellett azokra a gyerekekre is gondolunk, akiknek sajnos egy ajándék sem jutna karácsonykor. A Magyar Máltai Szeretetszolgálattal történő együttműködésben a Vodafone munkatársai ajándékokat juttatunk el a családok átmeneti otthonában élő gyerekeknek és az ország számos pontján és ajándékozásra buzdítunk másokat is" -mondta Moldván Ákos, a Vodafone lakossági kommunikációs vezetője.