Máltai Szeretetszolgálat

Íratkozzon fel hírlevelünkre!

Ápolási Otthon - Miskolc

Ápolási Otthon - Miskolc

Bemutatkozás

Az intézmény működési formája: krónikus fekvőbeteg ellátás

Hitvallásunk: Az élet, a test és a lélek egysége, ki a lelket ápolja, a testet gyógyítja, s ki a testet gyógyítja, annak a lelke gazdagodik.

Hiszünk abban, hogy a gyógyszereken túl, a szeretet és az odafigyelés a legfontosabb a test gyógyulásához. Intézményünk alacsony gondozotti - és dolgozói létszáma hozzásegít minket ahhoz, hogy olyan családias légkört tudjunk kialakítani, ahol a szakmai tudáson túl a körülmények is optimálisak a betegeink gyógyulásához vezető úton.

Az Ápolási Otthonba kerülés feltétele a honlapunkon is megtalálható, a beteg kezelőorvosa által kitöltött „Kérelem és adatlap” című formanyomtatvány intézményünkbe történő eljuttatása, melynek iktatása után regisztráljuk a beteget a várakozók listájára. Új beteget felvenni csak a távozó ellátottak függvényében tudunk, ezért sajnos várakozási idővel kell számolni. A várakozási idő hossza változó, erről érdeklődni a megadott vezetékes telefonszámon érdemes. Intézményünkben a szolgáltatás igénybe vételének feltétele az “Egyéni ápolási szerződés” megkötése melyet minden esetben határozott időre kötünk. Működésünkkel kapcsolatosan részletesebb tájékoztatás olvasható a „Letölthető dokumentumaink” alatt található „Betegtájékoztató” és “Egyéni ápolási szerződés” link alatt.