Máltai Szeretetszolgálat

Íratkozzon fel hírlevelünkre!

1 % felajánlás

Kérjük, adója 1%-ával támogassa a Máltai Szeretetszolgálatot!

Máltai Szeretetszolgálat 1% adó felajánlás

Ezt a következőképpen teheti meg:

  1. A rendelkező nyilatkozatot (nyilatkozatokat) tartalmazó borítékot az adóbevallási csomagjában helyezze el, vagy lezárt, adóazonosító jelével ellátott postai borítékban személyesen, vagy postán juttassa el a május 21-i határidőig az adóhatóságnak.
  2. Nyilatkozatát megteheti a személyi jövedelemadó bevallással együtt a nyomtatványgarnitúra részét képező "perforált" íven is, amelyet majd az adóhatóság választ le a perforálás mentén. (Az adózónak nem kell letépni és külön borítékba helyeznie.)
  3. Ha elektronikus adóbevallást nyújt be, rendelkező nyilatkozatát az adóhatóság honlapjáról letölthető nyomtatványkitöltő programmal készítheti el és köldheti meg az adóhatóságnak.
  4. Munkáltatói adómegállapítás esetén a rendelkező nyilatkozatot tegye postai borítékba! A borítékot zárja le, lássa el adóazonosító jelével és írja alá úgy, hogy aláírása árhaladjon a leragasztáson, és így juttassa el a munkáltatójához legkésőbb tíz nappal a május 21-i bevallási határidő előtt.
  5. Ha már benyújtotta bevallását, de az 1%-ról még nem rendelkezett, nyilatkozatát május 21-ig még papíron, vagy elektronikus úton is beküldheti.

Adószám:
19025702-2-43

Rendelkező nyilatkozat letöltése »

Máltai Szeretetszolgálat Máltai Szeretetszolgálat

A következő lépés az evolúcióban a
segítségnyújtás.

maltai.hu
Máltai Szeretetszolgálat