A Rimaszombati úti Szociális Intézmény utcai gondozószolgálatának munkatársai is teljesítették a #tetrichallenge kihívást. Az eredetileg rendőröknek, tűzoltóknak és mentősöknek szóló szórakoztató és informatív kampány lényege, hogy készítsenek el, és tegyenek közzé egy olyan képet, amelyen felülről nézve látható egy bevetésre kész járművük és annak teljes felszerelése kipakolva, beleértve a legénységet is.
A rendőrség, katasztrófavédelem és a magyar vadászpilóták után a Máltai Szeretetszolgálat utcai gondozószolgálata mutatta meg, mit rejt egy átlagos napon az autója. 

Íme:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Rimaszombati úti Szociális Központ utcai gondozószolgálatának szociális munkásai is teljesítették a #tetrischallenge kihívást. Felkészültünk a hamarosan érkező hideg időre, kollégáink meleg takaróval, teával, élelmiszerrel, de még porral oltóval is felszerelkeztek, hogy a hajléktalan embereken segíteni tudjanak. A Szeretetszolgálat a fővárosban kilenc utcai gondozószolgálatot működtet, ezek elsősorban a budai utcákat, parkokat, kapualjakat járják, hogy az intézményi ellátást elutasító, a hidegben is kint maradó hajléktalan emberekről gondoskodjanak. A kihívottunk a fővárosi együttműködő partnerünk a Menhely Alapítvány utcai gondozó szolgálata. A fővárosi munkamegosztás szerint mi a budai oldalt, a Menhely Alapítvány pedig a pesti oldalt látja el. A földön fekvő, kihűléssel fenyegetett emberekhez a diszpécserszolgálat vonalán lehet segítséget hívni a 061 338 41 86/2 telefonszámon. #tetrischallenge #rendőrség #challenge #missioncompleted #whatismycar #police #hivatás #menhelyalapítvány #menhelyalapitvany

MagyarMáltaiSzeretetszolgálat (@magyarmaltaiszeretetszolgalat) által megosztott bejegyzés,

 

A Szeretetszolgálat kihívottja, együttműködő partnerük, a Menhely Alapítvány utcai gondozó szolgálata. A fővárosi munkamegosztás szerint a máltai szervezet a budai oldalt, a Menhely Alapítvány pedig a pesti oldalt látja el. 

A Szeretetszolgálat a fővárosban kilenc utcai gondozószolgálatot működtet, ezek elsősorban a budai utcákat, parkokat, kapualjakat járják, hogy az intézményi ellátást elutasító, a hidegben is kint maradó hajléktalan emberekről gondoskodjanak. A földön fekvő, kihűléssel fenyegetett emberekhez a diszpécserszolgálat vonalán lehet segítséget hívni a 061 338 41 86 telefonszámon.