Október 6-i megemlékezést tartottunk a kopjafánál
Városi öröméneklést szervezett a Szent Imre Katolikus Általános Iskola a Zene Világnapja alkalmából.
Az Állatok Világnapja alkalmából fiataljainkkal ellátogattunk a Szőnyi Lovas Sportegyesület lovasfarmjára, ahol játékos vetélkedőt szervezett nekünk Kovács Renáta gondozónő. A hatalmas ló hátán megszabadulunk saját korlátainktól. A terápiás lovasiskola a mozgásukban korlátozott emberek esetében csodákra képes. Saját félelmüket legyőzve szálltak nyeregbe úgy, hogy az állattal való együttlét idejére elfeledtek mindent. Köszönjük a lehetőséget!
A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület október 18-án rendezte meg hagyományos Esély sportnapját a Győri Olimpiai Sportparkban. A versenyre - Dunántúlról, Pest sőt Somogy megyéből is - közel 400 résztvevő érkezett ,- fogyatékkal élő versenyzők, segítőik és önkéntesek. A díjátadón a Győri Audi KC kézilabdás lányai is jelen voltak! A megmérettetés 6 sportágban zajlott, Benkó Katalin bocciában arany érmet, Saliga Szilvia kapura dobásban ezüst érmet szerzett. Gratulálunk nekik!
Október 23 –i megemlékezésen jártunk a Petőfi Sándor Művelődési Házban. ahol a Bozsik József Általános Iskolások adtak emlékműsort.
Érdekes és élményekben gazdag hónap volt Október!

A képre kattintva megtekintheti képgalériánkat.