Kónya Attila atya áldása után az idősek klubja műsorát hallgatták meg az ünnep résztvevői. Az intézményben ellátott gyermekek boldogan vették birtokba a játszószobát. Az épületet megformázó torta elfogyasztása után elégedetten csillogó szempárok nyugtázták a kétéves felújítás eredményét.

A képre kattintva galéria nyílik meg.


A Befogadás Háza intézménye 2016-tól pályázati forrás, önkormányzati támogatás és saját erőforrás segítségével újult meg. A tetőn ma már napelemek vannak, új ajtók, ablakok fogadják az épületbe betérőket. A belső térben a meglévők mellé további vizesblokkokat, új burkolatokat alakítottak ki. Az épület felújításának időszakát zárta le a megszentelés, melyen az ellátottak mellett a dolgozói Máltai közösség is részt vett, hogy ezzel is erőt merítsen a rászoruló emberek további segítéséhez.

Az intézményben működik a Magyar Máltai Szeretetszolgálat családok átmeneti otthona, szociális konyha, idősek klubja, valamint ruharaktár, ahol adományokért fordulhatnak a rászoruló emberek a Békásmegyeri Csoport önkénteseihez.