Máltai Szeretetszolgálat

Íratkozzon fel hírlevelünkre!

Kisbéri Támogató Szolgálat

Kisbéri Támogató Szolgálat

Bemutatkozás

Támogató Szolgálatunk alapelve, hogy a támogatott személy egyéni igényeinek figyelembe vételével, a törvényi kötelezettségeknek eleget téve, térítésmentesen segíti a fogyatékkal élők önálló életvitelét, a társadalmi beilleszkedését, illetve visszailleszkedését. Ellátási területünk a Kisbéri Kistérség: Aka, Ácsteszér, Ászár, Csatka, Császár, Csép, Bakonybánk, Bakonysárkány, Bakonyszombathely, Bársonyos, Ete, Kerékteleki, Kisbér, Réde, Súr, Tárkány, Vérteskethely. Az évek során egyre nőtt az igény a Szolgálat tevékenységeire. 

Személyi segítőink otthonukban keresik fel azokat a fogyatékkal élő személyeket, akik a törvény által meghatározottak szerint jogosultak szolgáltatásink igénybevételére. Szolgálatunk munkatársai az élet különböző területéről érkező gondokat meghallgatva, a fogyatékkal élő személlyel vagy hozzátartozójával, illetve törvényes képviselőjével közösen a fogyatékos személy szükségleteinek, állapotának megfelelően végzi az ellátást. Fizikai és mentális gondozás mellett gondoskodnak egészségügyi ellátásukról, valamint hivatalos ügyeik intézésében is segítséget nyújtanak.
 
Szállító szolgálatunkat elsősorban egészségügyi intézmények eléréséhez veszik igénybe a gondozottak. 
 
Információnyújtó és tanácsadó szolgálatunk tájékoztatást ad a fogyatékkal élőknek a szociális és társadalombiztosítási ellátásokról, családtámogatási ellátásokról, a tudomásunkra jutó őket érintő eseményekről. Továbbá képzésekről, egészségügyi ellátásokról, foglalkoztatás aktuális lehetőségeiről. 
 

 

Máltai Szeretetszolgálat

Intézményi adatlap

IRSZ: 2870
Település: Kisbér
Cím: Vásártér utca 26/b
Telefonszám:: 06-30/972-5037
Vezető: Nagyné Blázsovics Anita
E-mail: tamogato.kisber@maltai.hu