Máltai Szeretetszolgálat

Íratkozzon fel hírlevelünkre!

Támogatók

Köszönjük a támogatást

Hírek 2020-11-09 00:00:00

Megszavazták, megérkezett - Egészséges nassolni való a védendő embereknek

Ezer doboz földimogyoró érkezett a Máltai Szeretetszolgálat raktárába a NutLine és a márka kedvelői jóvoltából. 

További hírek

Stratégiai partnereink

SPAR Magyarország

SPAR Magyarország

A SPAR a Magyar Máltai Szeretetszolgálat stratégiai partnere. A közösen szervezett Adni öröm!  akcióban 1997 óta minden  évben tízezreik adakoznak a kiválasztott üzletekben zajló gyűjtés során, az ajándékcsomagokat pedig rászorulók tízezreinek juttatja el Szeretetszolgálat. A SPAR hosszú időn át  jótékonysági termékével támogatta a Máltai Mentőszolgálatot. A kiválasztott  üzletek a Szeretetszolgálat adománykártyáit forgalmazzák.

OTP Bank Nyrt.

OTP Bank Nyrt.

Az OTP Bank Játszva megelőzni programjának segítségével a Szeretetszolgálat mozgó játszóterei  több mint kétszáz lecsúszó kistelepülésre viszik el  a játék örömét. A programhoz öt kisbuszt adományozott az OTP Bank.

MOL Magyarország

MOL Magyarország

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat gépjárművei kedvezménnyel tankolnak a MOL töltőállomásain. A társaság a Magyar Máltai Szeretetszolgálat közreműködésével nyújt eseti támogatást a váratlan krízishelyzetekbe került családoknak.

Glia Kft.

Glia Kft.

A Glia Kft. 2013 óta van jelen Tarnabodon a Magyar Máltai Szeretetszolgálat partnereként. Az elektronikai bontózüzem szomszédságában létesített telephelyet csarnoképületekkel, szerelőműhellyel és laboratóriummal bővítette, 2013 és 2016  betonüzemet alakított ki, a  bontóüzemben felhalmozódott elektronikai üveg és műanyag hasznosítására. A társaság 2020. január 1-jétől átvette a Szeretetszolgálattól a tarnabodi elektronikai bontóüzemet, és tovább üzemelteti azt. 2020-ban a településen működő egyetlen komoly élelmiszerbolt bezárását tervezte annak üzemeltetője, ennek következtében Tarnabod teljesen ellátatlanul maradt volna. A helyiek kérésére a Glia Kft.-t átvállalta az bolt üzemeltetését.

Szakmai Partnerek

Trenkwalder

Trenkwalder

A Felzárkózó települések átfogó program keretében a Trenkwalder a Máltai Szeretetszolgálattal szorosan együttműködik annak érdekében, hogy minél több személyt hozzásegíthessen a munkaerőpiacon történő sikeres elhelyezkedéshez.

Baker McKenzie

Baker McKenzie

Pro bono együttműködés keretében támogatja a Magyar Máltai Szeretetszolgálat munkáját a Baker McKenzie. A nemzetközi ügyvédi iroda az Ukrajnából menekülőket segíti releváns munkajogi és bevándorlási jogi anyagok biztosításával, emellett egyénre szabott munkajogi problémakezelést is nyújt számukra.

UNHCR

UNHCR

Az ENSZ Menekültügyi Főbiztosságának (UNHCR) támogatása jelentősen hozzájárul az ukrajnai háború miatt menekülő emberek magyarországi ellátásához, a Máltai Szeretetszolgálat integrációs programjának megvalósításához, valamint lehetővé teszi a szervezet logisztikai kapacitásainak bővítését, a Máltai Szeretetszolgálat vészhelyzetekben szükséges infrastruktúrájának fejlesztését is.

Médiapartnereink

Együttműködő partnereink