Máltai Szeretetszolgálat

Íratkozzon fel hírlevelünkre!

Támogatók

A koronavírus járvány idején végzett karitatív munkánk támogatói

Hírek 2020-06-03 17:00:00

Rászoruló gyerekek tanulását segíti az OTP Bank több mint 2,5 millió forintos felajánlása

Több mint 2,5 millió forinttal támogatja a rászoruló gyerekeket az OTP Bank a Magyar Máltai Szeretetszolgálattal együttműködve. A karitatív szervezet stratégiai partnereként a bank a pénzadomány mellett felajánlott 25 számítógépet, valamint játékokat és sporteszközöket a koronavírus járvány miatt nehéz helyzetbe került családok gyermekei számára. A Máltai Szeretetszolgálat az adományokat a legszegényebb településeken élők felzárkózását segítő Jelenlét programjaiban juttatja el a rászoruló gyerekeknek.

További hírek

Köszönjük:

Stratégiai partnereink

SPAR Magyarország

SPAR Magyarország

A SPAR a Magyar Máltai Szeretetszolgálat stratégiai partnere. A közösen szervezett Adni öröm!  akcióban 1997 óta minden  évben tízezreik adakoznak a kiválasztott üzletekben zajló gyűjtés során, az ajándékcsomagokat pedig rászorulók tízezreinek juttatja el Szeretetszolgálat. A SPAR hosszú időn át  jótékonysági termékével támogatta a Máltai Mentőszolgálatot. A kiválasztott  üzletek a Szeretetszolgálat adománykártyáit forgalmazzák.

OTP Bank Nyrt.

OTP Bank Nyrt.

Az OTP Bank Játszva megelőzni programjának segítségével a Szeretetszolgálat mozgó játszóterei  több mint kétszáz lecsúszó kistelepülésre viszik el  a játék örömét. A programhoz öt kisbuszt adományozott az OTP Bank.

MOL Magyarország

MOL Magyarország

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat gépjárművei kedvezménnyel tankolnak a MOL töltőállomásain. A társaság a Magyar Máltai Szeretetszolgálat közreműködésével nyújt eseti támogatást a váratlan krízishelyzetekbe került családoknak.

Média partnereink