Máltai Szeretetszolgálat

Íratkozzon fel hírlevelünkre!

KORONAVÍRUS - Információk és hasznos tanácsok egy helyen

KORONAVÍRUS - Információk és hasznos tanácsok egy helyen

Bemutatkozás

A koronavírus járvány megfékezéséért, a vírus további terjedésének lassításáért a Magyar Máltai Szeretetszolgálat minden lehetséges eszközzel fellép.

A járvány megfékezéséhez kapcsolódó legfontosabb információk a KAPCSOLÓDÓ TARTALMAK menüpontban olvashatók. 

Kérjük,  töltsék le és helyezzék el minden kézmosásra alkalmas helyiségben a "Kézmosási útmutató" nevű plakátot, mely megtalálható a ketölthető dokumentumok között. 

 

Saját maguk és környezetük megóvása érdekében kérjük, mielőtt elindulnának otthonról válaszolják meg az ellenőrző kérdéseket: 

- Tapasztal-e magán tüneteket: láz, fáradtság, száraz köhögés, izomfájdalom, orrdugulás, orrfolyás, torokfájás, hasmenés, légszomj?

- Találkozott-e a közelmúltban olyan beteggel, akinek a fent felsorolt tünetekei voltak?

- Találkozott-e a közelmúltban olyam emberrel, akinél felmerült a koronvavírus fertőzés gyanúja, vagy külföldről érkezett Magyaroroszágra?

Ha a három kérdés bármelyikére igen a válasz, kérjük, hívja fel munkahelyi vezetőjét, mielőtt elindulna munkába. Ha bármilyen betegséget észlel magán, NE menjen be dolgozni. 

Kérjük, töltse le a kérdőívet és ossza meg minél több ismerősével.

A karitatív szervezet elsődleges feladatának az általa ellátott rászoruló emberek védelmét tekinti, hiszen ők helyzetükből adódóan az átlagosnál kevesebbet tudnak tenni egészségük megőrzéséért  Ami eddig történt: március 8-án a tisztifőorvos intézkedésére látogatási tilalom lépett életbe 30 bentlakásos máltai intézményben, március 11-étől  a Szeretetszolgálat szünetelteti az adományok fogadását és kiosztását, 16-tól szüneteltetik működésüket a szervezet óvodái, a máltai iskolákban pedig tantermen kívüli oktatás lép életbe. 

 

Máltai Szeretetszolgálat

Intézményi adatlap

IRSZ: 1011
Település: Budapest
Cím: Bem rkp. 28.
Telefonszám:: 06-1/391-4700
E-mail: vhk@maltai.hu

Kapcsolódó tartalmak