Máltai Szeretetszolgálat

Íratkozzon fel hírlevelünkre!

Hírek

Szakemberek képzésében működik együtt a Máltai Szeretetszolgálat és a Pécsi Tudományegyetem

2018-12-13 20:00:00

Együttműködési megállapodást írt alá a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a Pécsi Tudományegyetem Politikatudományi és Nemzetközi Tanulmányok Tanszék részeként működő Afrika Kutatóközpontja. Az együttműködés célja, hogy a Magyar Máltai Szeretetszolgálat a szubszaharai Afrikában végzett missziója során megszerzett tapasztalatokat megossza a kutatóintézet programjaiban, valamint hazai és nemzetközi konferenciákon. 

Megkezdődött az országos Adni öröm! akció

2018-12-13 08:00:00

Idén december 13. és 18. között már a 22. alkalommal rendezi meg a Magyar Máltai Szeretetszolgálat a Spar csoport kijelölt üzleteiben az Adni öröm! akciót. A gyűjtés részleteit, a résztvevő üzletek listáját megtalálják a www.adniorom.hu oldalon. 

Imádságot kérünk - a Magyar Máltai Szeretetszolgálat adventi gyűjtése

2018-12-06 14:00:00

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat adventi kampányában imádságok gyűjtésébe kezdett a Közel-Keleten élő keresztény emberekért, a háború kárvallottjaiért. Alábbiakban Kozma Imre atya felhívását tesszük közzé. Az imádságokat és üzeneteket az imadsagotkerunk@maltai.hu címre küldhetik el, a gyűjtésről bővebben a sziria.maltai.hu oldalon olvashatnak. Az imagyűjtéshez kapcsolódóan fotókiállítást rendez a Máltai Szeretetszolgálat a Szent István Bazilika Lovagtermében december 17-én 16.30-kor, mely 2019. februárjáig lesz látogatható.

Jótékonysági hangversenyen gyűjtöttek a máltai mentő javára

2018-12-06 08:45:00

Háromszázhatvanezer forint gyűlt össze a Máltai Mentőszolgálat gyermekmentő készülékeinek megújítására a Semmelweis Egyetem Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinika, a Magyar Máltai Lovagok Szövetsége és Magyar Máltai Szeretetszolgálat által közösen szervezett adventi jótékonysági koncerten.  

Negyed évszázados a Kelta Utcai Családok Átmeneti Otthona

2018-12-05 20:00:00

Huszonhat éves a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Befogadás Háza Családok Átmeneti Otthona Békásmegyeren, mely egyike a Szeretetszolgálat első intézményeinek. A negyedévszázados évfordulót a két éves felújítások befejezésével ünnepelte meg a szervezet. 

Oldalaink

Adomanyozz.hu

Máltai Szeretetszolgálat

Egy oldal amit azért hoztunk létre, hogy aki segíteni akar, egyszerűen meg tudja tenni!

tovább

Szuverén Máltai
Lovagrend

Máltai Szeretetszolgálat

Információk alapítónkról, a Máltai Rendről

tovább

Malteser International

Máltai Szeretetszolgálat

Nemzetközi Máltai hírek.

tovább

Webnover.hu

Máltai Szeretetszolgálat

Online segítség idős emberek számára

tovább

Otthon a pénzügyekben

Máltai Szeretetszolgálat

Segítő-tanácsadó szolgáltatás pénzügyekben.

tovább

Iskolai Alapítvány

Máltai Szeretetszolgálat

Iskolai Alapítvány a közoktatás fejlesztéséért

tovább