Máltai Szeretetszolgálat

Íratkozzon fel hírlevelünkre!

Hírek

„A legfőbb cél, hogy senki se fagyjon meg” (Képriport)

2021-01-19 18:40:00

Fokozottabb figyelemmel dolgoztak, és nagyon magas kihasználtsággal működtek a Magyar Máltai Szeretetszolgálat budai hajléktalanellátó intézményei az elmúlt napokban, amikor a rendkívüli hidegre való tekintettel vörös kód jelzés volt érvényben. Kovács Bence és Radványi Benedek riportja a Krisztinavárosi Hajléktalan Centrum munkatársainak január 19-én végzett munkájába enged bepillantást.

„Vörös kód” van érvényben - Fokozottan figyeljünk a hajléktalan emberekre

2021-01-16 14:00:00

Január 17-én déltől vörös kód van érvényben – jelentette be Fülöp Attila szociális ügyekért felelős államtitkár a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Krisztinavárosi Hajléktalan Centrumában. Vecsei Miklós a karitatív szervezet alelnöke a sajtótájékoztatón azt hangsúlyozta: a vörös kód jelzés mindannyiunknak arra, hogy figyeljünk jobban egymásra.

Országos egészségügyi intézet vezetőjévé nevezték ki Dr. Erőss Lorándot

2021-01-16 11:30:00

Dr. Kásler Miklós az emberi erőforrások minisztere kinevezte Dr. Erőss Loránd neurológust, idegsebészt, a Magyar Máltai Lovagok Szövetségének ispotályosát az Országos Mentális, Ideggyógyászati és Idegsebészeti Intézet főigazgató-főorvosává. 

Búcsú Muskovszky Judittól - Élő szentmise közvetítés

2021-01-15 17:00:00

Kozma Imre atya a Magyar Máltai Szeretetszolgálat alapító elnöke és a karitatív szervezet közössége szentmisében búcsúzik szeretett munkatársától Muskovszky Csapó Judittól január 16-án 10 órakor. Kozma Imre atya a szentmisét a Betegápoló Irgalmasrend Szent István Kápolnájában mutatja be, melybe bekapcsolódhanak az ebben a cikkben elhelyezett online közvetítésen keresztül, valamint a Máltai Szeretetszolgálat Facebook oldalán. 

Megkapták az első koronavírus elleni oltást a máltai intézményekben

2021-01-13 12:00:00

Megkezdődött a koronavírus elleni oltási folyamat a Magyar Máltai Szeretetszolgálat bentlakásos idősotthonaiban, valamint a karitatív szervezet egészségügyi szakellátásaiban dolgozó munkatársak között. Az oltást minden olyan bentlakó idős ember és egészségügyi munkatárs megkapja, aki az elmúlt félévben nem esett át a fertőzésen és igényelte az ellenanyag beadását. 

Oldalaink

Adomanyozz.hu

Máltai Szeretetszolgálat

Egy oldal amit azért hoztunk létre, hogy aki segíteni akar, egyszerűen meg tudja tenni!

tovább

Szuverén Máltai
Lovagrend

Máltai Szeretetszolgálat

Információk alapítónkról, a Máltai Rendről

tovább

Malteser International

Máltai Szeretetszolgálat

Nemzetközi Máltai hírek.

tovább

Webnover.hu

Máltai Szeretetszolgálat

Online segítség idős emberek számára

tovább

Otthon a pénzügyekben

Máltai Szeretetszolgálat

Segítő-tanácsadó szolgáltatás pénzügyekben.

tovább

Iskolai Alapítvány

Máltai Szeretetszolgálat

Iskolai Alapítvány a közoktatás fejlesztéséért

tovább