Május utolsó hetében az NN Biztosító munkatársai kifestették a Máltai Szeretetszolgálat Zombori úti hajléktalan idősotthonának helyiségeit. A több mint félmillió forint értékű felújítás után az ellátott hajléktalan emberekkel közösen szabadtéri főzést rendeztek az intézmény udvarán. Az önkéntesek másik csoportja másnap Gödön, a támogatott lakhatásban élő fiatalok szobáiban cserélte le a szekrényeket.

A biztosító adományként vásárolta az új szekrényeket a gödi támogatott lakhatásban élő fogyatékossággal élő emberek számára. A berendezést a cég munkatársai önkénes munkában szerelték össze abban a családi házban, melybe 2020 nyarán költöztek át Máltai Szeretetszolgálat akkor még kétszáz főről gondoskodó Gondviselés Házából. A bútorokat a máltai munkatársak segítségével a lakók igényei szerint választották ki. Az NN Biztosító számára a kezdetektől fontos a társadalmi felelősségvállalás.

A vállalat az ukrajnai háború kitörése előtt került kapcsolatba a máltai szervezettel az évek óta megrendezett „Önkéntesség hetéhez” kapcsolódva. Akkor és azóta is munkatársai rendszeresen végeznek önkéntes munkát a Szeretetszolgálat intézményeiben, és részt vettek a menekülteket segítő BOK csarnokbeli szolgálatban. A biztosító adományként felajánlott egy nagy értékű kisbuszt a menekülő családokért végzett munka támogatására, több millió forint anyagi támogatást nyújtott a Szeretetszolgálatnak, és telefonos segítő egészségügyi szolgálatot indított a menekültek számára.