A mozgalmat kezdetben csak a cégen belül, dolgozói adományozásokra, gyűjtésekre és a Volta által történő anyagi hozzájárulásra szervezték. Azonban a nagy érdeklődésre való tekintettel Tatabánya Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal segítségével a felhívásuk kikerült a város honlapjára és Facebook oldalára. Rengeteg játék, felajánlás érkezett annak ellenére, hogy az adományozás helyszíne a vállalat környei telephelye volt. Csatlakozott hozzá a Vértes-Ker Kft., amely jelentős hozzájárulással támogatta a szívügyüknek tekintett megmozdulást.

A Máltai Szeretetszolgálat szociális-program vezetője, Mitrocsák László, eljuttatta a Volta vezetőségének a Hatostelepen élő 200 gyermek életkor és nem szerinti megoszlását annak érdekében, hogy mindenki a számára leghasznosabb ajándékban részesüljön. A feladat szerteágazó volt, hiszen az újszülött pici babáktól a 17 éves serdülő kamaszokig minden korosztályú gyermek él ott.
A VESH (Volta Energy Solutions Hungary Kft.) 10 lelkes dolgozója vállalta az ajándékok beszerzését. A karácsony előtti utolsó nagy rohamban időt és fáradtságot nem kímélve, nyakukba vették a várost és szelektáltak, szortíroztak, hogy mindenkinek megvásárolják a tökéletes meglepetést. A rengeteg ajándék becsomagolása vidám hangulatban telt, karácsonyi zene, meghittség és elszántság volt jelen, tudva, hogy mily nemes a cél. December 22-re az ajándékok karácsonyi köntöst öltöttek.


VESH 2019-ben zöldmezős beruházás keretein belül kezdte meg tevékenységét (rézfóliát gyárt az elektromos autók akkumulátoraiba) a Tatabánya – Környe Ipari Parkban. A tömeggyártás kicsivel több, mint 1 éve folyik, leküzdötték a kezdeti nehézségeket. Így a vállalat vezetősége elérkezettnek látta az időt, hogy nagyobb fókuszt helyezzen a helyi közösséggel való kapcsolattartásra, közös értékteremtésre. Úgy vélik, nem elég kiemelkedő gazdasági teljesítményt nyújtaniuk, meg kell találniuk az utat, amely a társadalmi értékek megőrzéséhez vezet. Nem titkolt céljuk egy egészségesebb, élhetőbb, gazdaságilag erősebb közösség létrehozása, melyben az üzleti és társadalmi szempontok elválaszthatatlanok egymástól.