1200 iskolaszerekkel megtöltött #CsodaTáska teszi könnyebbé a rászoruló gyermekek számára az iskolakezdést. A CsodaCsoport Alapítvány és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat közös akciójában összegyűlt táskákat a karitatív szervezettel kapcsolatban álló nehéz helyzetben élő családok gyerekeinek adják át.
 
 
Egy hónap alatt 678 darab táska és közel 6 millió forint gyűlt össze a CsodaCsoport Alapítvány és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat #CsodaTáska nevű akciójában. A szervezők azt kérték, hogy aki teheti, új, vagy jó állapotú iskolatáskát és tanszereket ajánljon fel alsós vagy felsős gyermekek számára, melyeket a Máltai Szeretetszolgálat gyűjtőpontjain és az akcióba bekapcsolódott üzletekben, összesen 85 helyszínen lehetett leadni. A magánadományozók mellett vállalkozások is csatlakoztak a kampányhoz készpénz vagy szolgáltatás felajánlásával, és volt olyan vállalkozás, mely több raklapnyi, összesen 6300 db füzetet ajánlott fel. 
 
Az iskolaszerek mellett pénzadományt is gyűjtöttek a civil szervezetek az adomanyozz.hu oldalon és a CsodaCsoport Alapítvány jótékonysági licit oldalán. Az összegyűlt 6 millió forintból további táskákat és tanszereket vásárolnak, így összesen 1200 #CsodaTáska készül el, melyeket a legszegényebb településeken élő gyerekeknek és a Szeretetszolgálattal kapcsolatban álló rászoruló családoknak juttatnak el. A máltai szervezet a közeli tanévkezdés előtt már megkezdte a táskák kiosztását. 
 
Az adományokat a rászoruló családok nevében hálásan köszöni a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a CsodaCsoport Alapítvány.