Kozma Imre atya április 30-án tette közzé felhívását a Srí Lankai terrotámadás áldozatai casládjainak megsegítéséért. Kiss Ágoston, aki a Regnum Marianum közösség tagja, egy havi fizetését ajánlotta fel a családok támogatására. Közleményében így fogalmazott: 

„Hosszú idény van mögöttem, végre családommal otthon lehettem a húsvéti szertartásokon. Húsvétvasárnap láttam az interneten, hogy Srí Lankán ugyanilyen ünnepre készülő katolikus közösségeket, mint a mienk, a hite miatt gyilkos támadás ért. Biztosan vannak hozzám hasonló korú srácok is, akiknek családját tragédia, szomorúság érte. Katolikus, profi sportolóként a Máltai Szeretetszolgálaton keresztül szeretném labdarúgói egyhavi javadalmamat felajánlani a nehéz helyzetben levő családok megsegítésére. Kérek mindenkit, katolikus sportolókat, jó szándékú embereket, segítsék felajánlásukkal a Srí Lanka-i katolikus közösséget. Ahogy sportban, a vallások között legyen békesség!”

A rászoruló emberek nevében köszönünk minden felajánlott segítséget és adományt!

Segítő felajánlásaikat elküldhetik az OTP Bank Nyrt. 11784009-20200745 számlaszámra, vagy online az alábbi linken keresztül: https://adomanyozz.hu/program/srilanka