Szeptemberben hagyományainkhoz híven megrendeztük régiónk lelki napját, melyre meghívást kapott minden önkéntes és főállású munkatársunk. Összesen hatvanan gyűltünk össze Debrecenben.

A közös program Szentmisével kezdődött a Szent Anna Székesegyházban, ahol Fodor András atya, régiónk vezetője buzdított minket a szentbeszédben. Fő üzenete az volt, hogy a szeretet az egyetlen út és mód, amivel érdemes odafordulni a másik emberhez, még akkor is, ha esetleg egy számunkra nehéz emberről van szó. A Misét követően megtekintettük a Torinói lepel hitelesített másolatát a Székesegyházban, melyről Keresztesné Dr. Várhelyi Ilona tartott előadást. Ebéd előtt a vendéglátó Debreceni Csoport tevékenységét ismerhették meg a résztvevők.

A közös ebéd elfogyasztását követően átsétáltunk a Déry Múzeumba, ahol lehetőségünk nyílt együtt megtekinteni Munkácsy Mihály trilógiáját, mégpedig bibliai fényjáték kíséretében. Így egyszerre volt részünk egy csodálatos kulturális és mély lelki élményben. A lelki nap a debreceni máltai játszóterünkön ért véget.