Máltai Szeretetszolgálat

Íratkozzon fel hírlevelünkre!

Hajléktalanok Nappali Melegedője - Hatvan

Hajléktalanok Nappali Melegedője - Hatvan

Bemutatkozás

Az intézmény szakszerű segítséget kíván nyújtani a városban és vonzáskörzetében élő hajléktalan embereknek, hogy napközben kulturált környezetben tudják eltölteni idejüket, és alapvető fizikai szükségleteiket ki tudják elégíteni.

Nappali Melegedőnkben lehetőség van tisztálkodásra, mosásra, ruhapótlásra, étkezésre (tea, zsíros kenyér). A hivatalos ügyek intézésében segítséget nyújtunk, postacímet letesíthetnek nálunk, valamint van csomagőrzési lehetőség. Célunk, hogy kialakuljon a hozzánk forduló rászoruló emberek és munkatársaink között a segítő kapcsolatok, mentális támogatás nyújtunk, valamint segítségget a munka-, illetve albérlet kereséshez.

Éjjeli menedékhelyünk célja a közterületen, vagy lakhatásra alkalmatlan helyiségben életvitelszerűen tartózkodó hajléktalan emberek téli időszakban történő ellátása. Az éjszakai nyugodt pihenés biztosításával, szociális munkával támogatva igyekszünk segíteni rehabilitációjukat, munkavállalásukat.

Intézményünk segtíséget nyújt az egészség megőrzéséhez. Rendszeresek a fogászati szűrések, a látásvizsgálat és szemüveg készítés, az addiktológus pedig a szenvedélybetegeknek nyújt segítséget.

Máltai Szeretetszolgálat

Intézményi adatlap

IRSZ: 3000
Település: Hatvan
Cím: Nagyteleki út 1/a.
Telefonszám:: 06-37/344-250
Vezető: Papp Adrienn
Fax: 06-37/340-515
E-mail: nappalimelegedo.hatvan@maltai.hu