Máltai Szeretetszolgálat

Íratkozzon fel hírlevelünkre!

Balassagyarmati Csoport

Balassagyarmati Csoport

Bemutatkozás

Csoportvezető: Lotharidesz Tiborné

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat alapvető karitatív munkáját megalakulásától kezdve elkötelezett önkéntesek végezték. A mai napig helyi csoportokba szerveződő önkéntesek állnak a nehéz helyzetben élők rendelkezésére, és adománykészletüknek és kompetenciáiknak megfelelően igyekeznek nekik segítséget nyújtani.

Adományok fogadására előzetes egyeztetést követően van lehetőségünk, e célból kérjük, keressék csoportvezetőnket. A fogadott adományok köre: jó minőségű használt vagy új ruhaneműk, tartós élelmiszerek, játékok, könyvek, használati tárgyak, bútorok, egészségügyi eszközök, pénzadomány.

A Balassagyarmati Csoportunk Lotharidesz Tiborné vezetésével az Ady Endre utca 27. szám alatt működik. Alaptevékenységünk a lakossági adományok (ruhaneműk, háztartási cikkek, játékok, tartós élelmiszerek) fogadása, raktározása és kiosztása rászoruló családok felé. Ezen kívül önkénteseinkkel az alábbi tevékenységeket végezzük: 

  • Idősek látogatása, segítése 
  • Gyermekek táboroztatása 
  • Fogvatartottak látogatása 
  • Máltai családi napok szervezése

A Balassagyarmati Csoport vezetője 2019. október 23-án az egészségügyben és a karitatív munkában végzett kiemelkedő tevékenységéért városi kitüntetésben részesült. 

Máltai Szeretetszolgálat

Intézményi adatlap

IRSZ: 3661
Település: Balassagyarmat
Cím: Rákóczi u. 123-125.
Telefonszám:: 06-30/469-8124
Vezető: Lotharidesz Klára
E-mail: lotharidesz.tiborne@maltai.hu