Máltai Szeretetszolgálat

Íratkozzon fel hírlevelünkre!

Hírek

REGIOSTARS-döntős a Máltai Szeretetszolgálat telemedicina-programja

2024-07-23 08:32:39

262 pályázó közül a 25 legjobb közé jutott a Máltai Szeretetszolgálat Naszlady Attila Egészségfejlesztési Program a REGIOSTARS uniós kohéziós projektek versenyén. A Regionális és Várospolitikai Főigazgatóság által 2008 óta megrendezett versenyen a NAEP-telemedicina fejlesztés a „Szociális és befogadó Európa” kategóriában jutott a döntőbe. 

1500 gyermek tanévkezdésének támogatására hív a Mosoly Táska akció

2024-07-11 13:48:21

Nehéz helyzetben élő gyerekek iskolakezdésének támogatására hívja az általános iskolás diákokat a PontVelem Okos Program, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a GLS Hungary. A Mosoly Táska akcióhoz júliustól a Szeretetszolgálat 76 kijelölt  gyűjtőpontján, augusztus 21. után pedig az ország számos általános iskolájában lehet csatlakozni. A felajánlásokat szeptember 16-ig várják a szervezők, akik 1500 rászoruló kisgyermeket szeretnének tanszerekkel ellátni.

 

Élet-képek – Máltai filmklub a mentális egészségért Gödöllőn

2024-07-11 12:36:41

Filmklubot indított a Máltai Szeretetszolgálat gödöllői Fogadó Szenvedélybeteg Segítő Központja. A három alkalmas sorozatban meghívott szakértők beszélgetnek a függőséggel kapcsolatos kérdésekről dokumentum- és játékfilmek nyomán. A következő Élet-képek esten, július 16-án a szenvedélybetegek hozzátartozóit, különösképpen a gyerekeket érintő kihívásokról beszélget Kormos Piroska és Frankó András, a Szeretetszolgálat Fogadó Pszichoszociális Szolgálatának két vezető munkatársa, szeptember 17-én pedig a Requiem egy álomért című film nyomán saját felépüléstörténetére is kitér Orsolits Zénó terapeuta.

A Szombathelyi Egyházmegye is csatlakozott a katolikus szociális és gyermekvédelmi fórumhoz

2024-07-11 08:20:15

A Szombathelyi Egyházmegye is csatlakozott a Katolikus Szociális és Gyermekvédelmi Szakellátásokat és Szolgáltatásokat Fenntartók Fórumához. Az erről szóló megállapodást július 9-én írták alá Szombathelyen, a püspöki palotában.

Naponta több mint 1100 fogyatékossággal élő személynek nyújtanak segítséget a Támogató Szolgálatok

2024-07-10 13:45:01

A Máltai Szeretetszolgálat országszerte 28 Támogató Szolgálatot működtet azzal a céllal, hogy a fogyatékossággal élő személyeket saját környezetükben segítse, és a speciális igényeiknek megfelelő kisbusszal gondoskodjon a szállításukról.

 

Oldalaink

Adomanyozz.hu

Máltai Szeretetszolgálat

Egy oldal amit azért hoztunk létre, hogy aki segíteni akar, egyszerűen meg tudja tenni!

tovább

Szuverén Máltai
Lovagrend

Máltai Szeretetszolgálat

Információk alapítónkról, a Máltai Rendről

tovább

Malteser International

Máltai Szeretetszolgálat

Nemzetközi Máltai hírek.

tovább

Webnover.hu

Máltai Szeretetszolgálat

Online segítség idős emberek számára

tovább

Otthon a pénzügyekben

Máltai Szeretetszolgálat

Segítő-tanácsadó szolgáltatás pénzügyekben.

tovább

Iskolai Alapítvány

Máltai Szeretetszolgálat

Iskolai Alapítvány a közoktatás fejlesztéséért

tovább