Máltai Szeretetszolgálat

Íratkozzon fel hírlevelünkre!

Hírek

„A szolgálat lényege a közösségben rejlik” – átadóünnepség a Velencei-tónál

2024-05-11 17:39:51

Velencei-tavi vízisport évadnyitó és épületátadó ünnepséget tartottak a Magyar Máltai Szeretetszolgálat tulajdonában lévő Pro Rekreatione Közhasznú Nonprofit Kft. agárdi központi telephelyén május 11-én a Velencei-tavi Vízi Sportiskola (VVSI) sportolói, mozgássérült emberek, valamint a meghívott vendégek sorában Kozma Imre atya, a Máltai Szeretetszolgálat alapító elnöke és Győri-Dani Lajos ügyvezető alelnök jelenlétében.

Pénztármentes üzlet árusítja a felzárkózó településekről érkező gasztronómiai termékeket

2024-05-09 00:00:00

Az ország jelenlegi egyetlen, teljesen automatizált, pénztár és eladó nélkül működő üzlete a Felzárkózó településeken termelt zöldségekből és gyümölcsökből készült kézműves termékeket árusítja Budapest belvárosában.

A befogadás nem kampány, jelenlét kell hozzá – Elkezdődött a Befogadás Hangja Fesztivál (GALÉRIA)

2024-05-08 21:54:14

Ráadás dalokkal, ülő, álló és kerekesszékes tánccal, közös énekléssel és vásárral vette kezdetét a kétnapos Befogadás Hangja Fesztivál május 8-án Budapesten. A rendezvényt a fesztivál fővédnöke, Dr. Herczegh Anita asszony nyitotta meg, kiemelve, hogy a befogadás az ember legtermészetesebb állapota, amihez találkozásra és valódi jelenlétre van szükség. A MOM Kulturális Központban május 9-én délután ismét várja a látogatókat a Befogadás Hangja Fesztivál és a Máltai Szeretetszolgálat üzemeiben készült termékek vására. Regisztráció:https://adomanyozz.hu/gyujtes/befogadashangja

 

Ahol bízni tudunk – A Szuverén Máltai Lovagrend 66. zarándoklata Lourdes-ban

2024-05-08 00:00:00

Május 3-7. között 66. alkalommal rendezték meg a Szuverén Máltai Lovagrend nemzetközi zarándoklatát Lourdes-ban. A massabielle-i barlangnál, a Szűzanya Soubirous Szent Bernadettnek való megjelenései helyén épült kegyhelynél idén összesen több mint hétezer máltai zarándok imádkozott együtt, köztük a 94 fős magyar küldöttség is.

Élmény napon jártak a jószívű testépítők a monori Gondviselés Házában

2024-05-07 17:17:37
Kosárlabda, szlalom, tenisz kicsit másképp - Élmény Napot tartott a monori Gondviselés Háza, amelyen meglátogatta az oda járó fogyatékossággal élő embereket Szmereka László testépítő sportoló, a Scitec Nutrition jótékony márkanagykövete. A sportnapon a napközibe járók fiatalok nagy szeretettel fogadták a sportolót, aki nem először járt a monori intézményben. A Scitec Nutrition Jószívű Testépítők Akcióban társadalmi felelősségvállalási programjának részeként decemberben a cég és a sportolók egymillió forint értékű sportruházattal ajándékozták meg a fiatalokat, amit örömmel viseltek az élmény nap programjain is.

 

Oldalaink

Adomanyozz.hu

Máltai Szeretetszolgálat

Egy oldal amit azért hoztunk létre, hogy aki segíteni akar, egyszerűen meg tudja tenni!

tovább

Szuverén Máltai
Lovagrend

Máltai Szeretetszolgálat

Információk alapítónkról, a Máltai Rendről

tovább

Malteser International

Máltai Szeretetszolgálat

Nemzetközi Máltai hírek.

tovább

Webnover.hu

Máltai Szeretetszolgálat

Online segítség idős emberek számára

tovább

Otthon a pénzügyekben

Máltai Szeretetszolgálat

Segítő-tanácsadó szolgáltatás pénzügyekben.

tovább

Iskolai Alapítvány

Máltai Szeretetszolgálat

Iskolai Alapítvány a közoktatás fejlesztéséért

tovább