„Ma már a felzárkózó településekről is érkeznek kiváló minőségű termékek, amelyek a Máltai Manufaktúra feldolgozásában jelennek meg a polcokon” – mondta el Lévai Anikó a TOP150 termelő című kiadványt bemutató sajtótájékoztatón. „A Fetekerten keresztül egy lépéssel közelebb kerülhetünk a felzárkózó települések világához” – hangsúlyozta Vecsei Miklós, Magyar Máltai Szeretetszolgálat alelnöke, felzárkózásért felelős miniszteri biztos. A kiadványt Vinkó József, a Magyar Konyha főszerkesztője, a kiadvány ötletgazdája mutatta be.

A Fény utcai piac második emeletén működő reggeliző-kávézóban Kis Csaba séf minden nap a felzárkózó településekről származó friss alapanyagokból főz, a kávézó melletti bolt polcain pedig szintén felzárkózó településekről érkező, helyi munkaerővel előállított szörpök, lekvárok, csatnik, szószok és szendvicskrémek közül lehet válogatni.

A TOP150 termelő című kiadvány Magyar Konyha magazin októberi számához csomagolva kapható. A Fetekert hétfőtől péntekig 7:00-16:00 óráig, szombaton 7:00-14:00 óráig várja vendégeit a 1024 Budapest, Lövőház u.12. szám alatt, a Fény utcai piac 2. emeletén.

A képre kattintva megtekintheti képgalériánkat.