Augusztus 21-24. között a Szeretetszolgálat önkéntesei kitelepülnek a kampányban részt vevő INTERSPAR hipermarketekbe, hogy személyesen gyűjtsék a tanszereket a rászoruló gyerekek számára. A vásárlók az általuk kiválasztott és kifizetett tanszereket a kasszazóna után adhatják át az önkénteseknek.

Aki a megfelelő tanszerek kiválasztását inkább a Máltai Szeretetszolgálatra bízná, az július 29. és szeptember 1. között 500, 1500, 3000, 5000 és 10 000 forintos címletű adománykártyákat vásárolhat az INTERSPAR-okban és a SPAR online shopban. Az így összegyűlt adományokat a karitatív szervezet tanszerekre, ceruzákra, füzetcsomagokra, írószerekkel teli tolltartókra, iskolatáskákra váltja, és a tanévkezdés előtt eljuttatja az iskolás gyermekeket nevelő rászoruló családokhoz.

A SPAR szupermarketek kínálatában mintegy százféle, az INTERSPAR hipermarketek választékában pedig csaknem ezerféle terméket találnak az idei iskolakezdésre a vásárlók. A kínálatban olyan termékek is megtalálhatók, amelyeket kifejezetten balkezesek számára fejlesztettek ki, valamint egyre nagyobb számban kaphatóak újrahasznosított alapanyagokból készült árucikkek is.

Az adománygyűjtés részletei a www.adniorom.hu weboldalon érhetőek el.