A Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a SPAR Magyarország közös élelmiszergyűjtő akciója, az Adni Öröm! a megszokottnál is meghittebbé válhatott 2022 decemberében. Az akcióban részt vevő vásárlók adományuk mellett személyes karácsonyi jókívánságaikat is elküldhetik a nélkülöző családoknak.

„A SPAR Magyarország felkérésére készült idei kutatás szerint a megkérdezettek 43%-a vallja, hogy amikor adományoz, szinte látja maga előtt azoknak az arcát, akiknek segít ezzel, s előnyben részesíti a személyesebb ajándékozást. Azért, hogy ezt az érzelmi többletet ki tudják fejezni vásárlóink, idén arra is lehetőséget biztosítunk, hogy az adományozók üzenhessenek a távoli, ’másik családjuknak’” – mondta az akció sajtótájékoztatóján Maczelka Márk, a SPAR Magyarország kommunikációs vezetője.

Az adományozók az üzeneteket online, vagy az üzletlánc Batthyány téri áruházában, személyes adományozáskor egy óriási képeslapra felírva adhatják fel – a Máltai Szeretetszolgálat pedig az adománycsomagokkal együtt továbbítja a leveleket a megajándékozottaknak.

A képre kattintva galéria nyílik: