Az alábbiakban Cserta Szandra bolgjából idézünk: 

A kampány célja, hogy rászoruló nőknek egy táskába összecsomagolva alapvető női higéniás és fehérnemű csomagot gyűjtünk, amit a kampány után a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Miklós utcai Szociális Központjában a nehéz körülmények között levő nőknek adományoznánk.
Hiszünk abban, hogy nem csupán a decemberi hónapban van szükség a segítségre. Nem csupán karácsonykor érdemes adományozni, a rászo¬rulóknak egész évben szükségük van a társadalmi összefogásra. A kampányt pont ezért januári  hónapra időzítjük, hiszen a téli hónapokban van talán a legnagyobb szükség a segítésre.
Olyan nőknek szeretnénk adni ezeket a táskákat, akik nehéz anyagi körülmények között élnek, illetve hajléktalanná váltak, de természetesen ebben a helyzetben is szeretnék megőrizni a méltóságukat és nőiségüket, amiben a táskáitok nagyon sokat tudnak segíteni. Ami számunkra természetes, nekik sokszor elérhetetlen. Amikor azon gondolkodunk, hogy melyik márkájú egészségügyi betétet vegyünk a drogériában, eszünkbe sem jut, hogy vajon, akinek nincs fürdőszobája, ő nem a márkák között válogat, hanem azt kell eldönteni, hogy élelmiszer vagy higéniásterméket vásároljon. Gondolkudjunk el azon, hogyan segíthetünkabban, hogy az a nő is megőrizhesse méltóságát, nőiségét, aki az utcán, egy átmeneti szállón vagy egy olyan lakásban, él ahol több generáció lakik együtt akár egy szobában.
Huszka Ágival közösen az elmúlt napokban megismerhettük a Miklós utcai intézmény működését, nőket megcélzó ellátási formáit. Az összegyűjtött táskákat a Magyar Máltai Szeretetszolgálat segítségével fogjuk eljuttatni a rászoruló nőknek és lányoknak, akik számára ez az adomány megkönnyíti nem csak a nehéz napokat, de a mindennapokat is.
Lehetőségeinkhez mérten szeretnénk személyesen átadni a csomagokat többszáz nehéz helyzetben levő és otthoni erőszak áldozatává vált nőnek és fiatal lánynak a segítségetekkel. Célunk, hogy segítsünk megőrizni méltóságukat és mosolyt csalni az arcukra. 

További részletek: http://nemluxustaska.hu/