A Rádió Most riporterei könnyekig meghatódtak, amikor a Máltai Szeretetszolgálat önkénteseivel személyesen vitték el adományaikat egy négy gyermekes családnak. A Most Média-csoport évek óta szervez adománygyűjtést a rászoruló embereknek, melyben legfőbb partnere a Máltai Szeretetszolgálat. Idén több teherautónyi játék, élelmiszer, elektronikai eszköz és ruha adomány gyűlt össze, melyekből a karitatív szervezet munkatársai csomagokat készítenek a rászoruló családoknak. 

"Az asztalunkon most is van legalább harminc segítséget kérő levél, melyekben leírják a történetüket a rászoruló családok és egyedül élő emberek. Ez alapján mi tudunk nekik egy-egy csomagot összekészíteni. De természetesen azoknak a családoknak is viszünk adomány csomagot, akikkel egész évben kapcsolatban vagyunk." - meséli Révai Kata, a Szeretetszolgálat Kaposvári Csoportjának vezetője. 

"Lisztre, cukorra, száraz tésztára mindig szükség van a konyhában, a gyerekek pedig örülnek a játékoknak, ruháknak. Nagyon köszönjük." - mondja könnyeivel küszködve az anyuka, akiket a Most Média-csoport munkatársai és a Szeretetszolgálat önkéntesei meglátogattak, hogy személyesen adják át az ajándékokat. 

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat vallja, hogy az ajándékok mellett a legfontosabb személyes kapcsolat. Hiszen a tárgyi felajánlások nem pótolhatják az ember-ember közti találkozást, ezért minden adományt személyesen nyújtanak át a Szeretetszolgálat munkatársai és önkéntesei a rászoruló embereknek. 

Szeretettel ajánljuk figyelmükbe az adománygyűjtésről készült videót a Most Média-csoport oldalán.