A táborozó gyerekeket gazdag programok várták:

Hétfő: Ismerkedés, kézművesség, gyöngyfűzés, sakkozás, íjászbemutató
Kedd: látogatás, lovaglás a Szőnyi Lovas Egyesületben, akadályverseny az újonnan avatott Kossuth utcai Máltai Házban.


Szerda: A Kórház kerti tanösvény bejárása vezető segítségével, majd séta a Kállay Ödön Parkban, játék a játszótéren. Délután az állatbemutató, láthattak teknősbékákat, egerészölyvet, és kígyókat, majd később terápiás kutyabemutatót nézhettek meg.


Csütörtök: délelőtt a strandon úszkálhattak, labdázhattak, csúszdázhattak, kaptak fagylaltot, délután pedig részt vehettek a tűzoltóságon rendezett fergeteges habpartin. Kipróbálhatták a tűzoltó autót, a szirénát.


Péntek: a Duna Népdalkör előadását nézhették, hallhatták meg a szőnyi Petőfi Művelődési Házban, kipróbálhatták a hangszereket és táncolhattak is. Arcfestés is volt, délután pedig saját produkciójukkal lepték meg társaikat és az önkénteseket. Zsűri értékelte a produkciójukat.
Ezután „tükörállítás” történt, természetesen minden kisgyermeknek kiemelve a pozitív tulajdonságait. Ajándékokkal térhettek haza az egész heti programok után.


Nagyon sok önkéntes segítő összefogása és a sok-sok támogatónak köszönhetően egy gazdag, élményekben teli hetet tölthettek a komáromi táborban a gyerekek, ahol mindenkinek  háromszori étkezést (reggeli, ebéd, uzsonna) is biztosítottak a szervezők.  A kirándulás és játék mellett minden nap volt hittan, illetve bibliaóra is. A gyerekek Dániel történetét ismerhették meg, majd közösen énekeltek és imádkoztak Koncz Hunor Attila református lelkész és Szalainé Holló Veronika katolikus hitoktató vezetésével.