A Medve Színpad több alkalommal látogatott már el a Szeretetszolgálat hajléktalan és idős embereket ellátó intézményeibe, amelyek közül a Feszty Árpád úti lábadozó számára egész évadot állítottak össze. A társulat vezetője, Halmy György fontosnak tartja ezt a missziót, és több alkalommal invitálta a gondozottakat állandó játszóhelyükre, a Fészek Klubba is. 

November 24-én este hét órától Ady Endre, Kodály Zoltán és Dankó Pista világa ér össze a Medve Színpad előadásában, melynek első részében az improvizációé lesz a főszerep. A nagy költő verseire a zenészek rögtönöznek a korabeli magyar nóta és népzene motívumaival: népdal, cigányzene, operett. Az est fellépői: Bánfi Kata és Berényi Dávid színművészek, akiket Borzsák Réka kísér zongorán, hegedűn közreműködik Zámbó Judit. Az előadás zenéjét szerezte Rossa László, aki évek óta dolgozik együtt a rendezővel, Halmy Györggyel.

Sorsunk a dalban címmel mutatja be legújabb előadását a Medve Színpad november 25-én  a Magyar Virtuózok Hangversenytermében. Az est során összekapcsolódik Ady Endre dalköltészete, a cigányzene, valamint Brahms és Mozart muzsikája. Az előadás közreműködői Buváry Lívia operaénekes, aki bár évek óta követi a társulat munkáját, most először lép velük színpadra, Bánfi Kata és Válóczy Elek színművészek. Borzsák Réka zongorán, Prokopiusz Andrea hegedűn kíséri a verseket. "Sorsunk, mint megfoghatatlan titok, mint vágyaink beteljesületlen valósága... Mint olyan, amit annyiszor, de annyiszor megénekeltek már. És mi annyiszor dalra fakadva sirattuk el magunkat, hitünket, életünket, talán így könnyebb! Hisszük, minden jóra fordul, de hitetlenségünkben megkövülve várunk mégis egy jobb sorsra. Mintha nem minden, vagy csak sok minden tőlünk függne. Sorsunk irányítója mi vagyunk? Vagy a Jóisten, vagy netán a szerelem?"- mondja Halmy György a Medve Színpad vezetője és az előadások rendezője.