Szeptember 24-én a rendezvényen 8 csapatban 113 fő vett részt a versenyen, melynek ez évben is az volt a célja, hogy a gondozott fiatalok sportoljanak, jól érezzék magukat, motiváltak legyenek, olyan helyre is eljussanak, ahova a szülő, hozzátartozó nem tudja elvinni, sikerélményhez juttassuk, több ismeretségre tegyenek szert és akár barátságok is szülessenek.

 

A programot a versenyzők nagyon várták, hiszen egész évben készültek rá. A versenyeket ünnepélyes eredményhirdetés követte, ahol érmeket, serlegeket és ajándékokat kapott mindenki, üres kézzel senki sem távozott. Az ebéd utáni programban az önkéntes segítők kézműves foglalkozásokat tartottak a Szabadság téren, valamint a Támogató Szolgálat személyi segítői vércukor- és vérnyomásmérést végeztek azoknak, akik azt igényelték.

A László Testvérek adtak koncertet, ahol az intézményekben gondozott fiatalok és a meghívott csapatok tagjai együtt énekeltek a színpadon a zenészekkel, és táncoltak a színpad előtt.

A Magyarock Dalszínház művészei a Jókai Moziban adták elő a Padlás című musicalt.
A rendezvényt ezúttal is nagyon sok jó szándékú, segítő ember összefogása, támogatása révén tudta megvalósítani a komáromi máltai intézmény és az önkéntesek.