Máltai Szeretetszolgálat

Íratkozzon fel hírlevelünkre!

Bútorfelajánlás Budapestről és Pest megyéből

Bútorfelajánlás Budapestről és Pest megyéből

Bemutatkozás

Bútor és háztartási kisgép adomány Budapest és Pest megye területéről

Kérjük, pontosan és teljesen töltse ki az alábbi űrlapot, hogy adományát minél gyorsabban a legjobb helyre tudjuk továbbítani!

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe6ATcq20AdjgXnHHpSCxWLTcp0aS7Ds9ajizLBUY3I12mGXg/viewform

Köszönjük felajánlását!

A rászoruló emberek számára örömmel fogadunk jó állapotú bútort és működő háztartási kisgépet. A Máltai Szeretetszolgálatnál arra törekszünk, hogy adományainkkal ne csupán a pillanatnyi szükséget enyhítsük, de örömet is szerezzünk, és óvjuk a rászoruló emberek méltóságát. Ezért amennyiben a felajánlani kívánt bútor vagy kisgép törött, szakadt, javíthatatlan, kitisztíthatatlan, akkor kérjük, hogy hulladékudvarban helyezze el, adományként pedig a kitisztított, használható, jól működő darabokat ajánlja fel.

Az adományokat nem tudjuk tárolni, így nem garantálhatjuk, hogy tudjuk fogadni a felajánlott darabokat. Csak abban az esetben fogadhatjuk el adományát, ha közvetlenül át tudjuk adni egy rászoruló családnak. A kitöltött kérdőív beérkezése után felmérjük, hogy szükség van-e pont arra a felajánlott tárgyra, és ha igen, akkor felvesszük Önnel a kapcsolatot.
Amennyiben az adomány felajánlásától számított 1 hónapon belül nem kap tőlünk értesítést, hogy az adományra szükség van egy háztartásban, úgy sajnos nem sikerült helyet találnunk neki, és nem tudjuk fogadni az adományt. Türelmét és megértését köszönjük.

Felajánlását a rászoruló emberek nevében köszönjük.
Üdvözlettel,
A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Közép-Magyarországi Régió Segélyezésért Felelős Csoportja
 

Máltai Szeretetszolgálat

Intézményi adatlap