Máltai Szeretetszolgálat

Íratkozzon fel hírlevelünkre!

Hírek

Kabát a didergő testvérnek – Adományt és reményt visz a határon túlra az Egyházaskozári Csángó Csoport

2019-09-20 00:00:00

Hat esztendeje látogatja Moldva és Székelyföld nehézsorsú családjait a Máltai Szeretetszolgálat Egyházaskozári Csángó Csoportja. Olyan helyekre járnak, ahol egy felszerelt iskolatáska vagy egy keverőtárcsás mosógép is ritka kincs, ahol sokan a vizet, az áramot, a csatornarendszert is nélkülözik – és ahol a személyes törődés is épp olyan létszükséglet, mint a mindennapi kenyér. 

Segítség az első lépéshez – Veszélyeztetett helyzetű álláskeresőket segítő programot koordinál a Máltai Gondoskodás Kft.

2019-09-20 00:00:00

2019 júniusától a Máltai Gondoskodás Kft. vette át az Incorpora Magyarország Program koordinációját. Az Incorpora munkaerőpiaci szempontból hátrányos vagy kiszolgáltatott helyzetben lévőknek – megváltozott munkaképességűeknek, nyomorban élőknek, életkor miatt diszkrimináltaknak, pályakezdőknek, nőknek, roma fiataloknak – nyújt ingyenes segítséget az elhelyezkedéshez.

Gólpasszt adni egymásnak nem csak focipályán lehet - Ezüstérmes lett a gödi Gondviselés Háza csapata

2019-09-19 00:00:00

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat gödi Gondviselés Háza súlyos fogyatékossággal élő embereknek ad otthont. A sérült fiatalok segítőikkel együtt már rutinosak abban, hogyan lehet a hétköznapokban is kölcsönösen "gólpasszokat adni", vagyis a sikerélmény lehetőségét megteremteni egymás számára. Talán épp ez vezetett az óriási sikerhez: az intézmény néhány lakója és munkatársa ugyanis a dobogó második fokára állhatott a XXII. Hársfa Kupa labdarúgó tornán, szeptember 13-án.

A menedék emlékezete – Kozma Imre atya tart tárlatvezetést a Befogadás napjáról

2019-09-19 00:00:00

Szeptember 20-án Kozma Imre atya, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat alapító elnöke kalauzolja az érdeklődőket a karitatív szervezet és a Magyar Nemzeti Múzeum közös, Befogadás napja ’89 című kiállításán.

Hatmillió háromszázezer forint gyűlt össze a Jótékonysági Borárverésen

2019-09-16 12:00:00

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat tiszaburai varrodájának gyermekeknek szóló programjai támogatására gyűjtöttek a borászok és a licitálók a Budapest Borfesztivál záró rendezvényén a huszadik Jótékonysági Borárverésen. Az aukción összesen a 6.310.000 forint gyűlt össze. 

Oldalaink

Adomanyozz.hu

Máltai Szeretetszolgálat

Egy oldal amit azért hoztunk létre, hogy aki segíteni akar, egyszerűen meg tudja tenni!

tovább

Szuverén Máltai
Lovagrend

Máltai Szeretetszolgálat

Információk alapítónkról, a Máltai Rendről

tovább

Malteser International

Máltai Szeretetszolgálat

Nemzetközi Máltai hírek.

tovább

Webnover.hu

Máltai Szeretetszolgálat

Online segítség idős emberek számára

tovább

Otthon a pénzügyekben

Máltai Szeretetszolgálat

Segítő-tanácsadó szolgáltatás pénzügyekben.

tovább

Iskolai Alapítvány

Máltai Szeretetszolgálat

Iskolai Alapítvány a közoktatás fejlesztéséért

tovább