Máltai Szeretetszolgálat

Íratkozzon fel hírlevelünkre!

Hírek

Megkezdődött az országos Adni öröm! akció

2018-12-13 08:00:00

Idén december 13. és 18. között már a 22. alkalommal rendezi meg a Magyar Máltai Szeretetszolgálat a Spar csoport kijelölt üzleteiben az Adni öröm! akciót. A gyűjtés részleteit, a résztvevő üzletek listáját megtalálják a www.adniorom.hu oldalon. 

Imádságot kérünk - a Magyar Máltai Szeretetszolgálat adventi gyűjtése

2018-12-06 14:00:00

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat adventi kampányában imádságok gyűjtésébe kezdett a Közel-Keleten élő keresztény emberekért, a háború kárvallottjaiért. Alábbiakban Kozma Imre atya felhívását tesszük közzé. Az imádságokat és üzeneteket az imadsagotkerunk@maltai.hu címre küldhetik el, a gyűjtésről bővebben a sziria.maltai.hu oldalon olvashatnak. Az imagyűjtéshez kapcsolódóan fotókiállítást rendez a Máltai Szeretetszolgálat a Szent István Bazilika Lovagtermében december 17-én 16.30-kor, mely 2019. februárjáig lesz látogatható.

Jótékonysági hangversenyen gyűjtöttek a máltai mentő javára

2018-12-06 08:45:00

Háromszázhatvanezer forint gyűlt össze a Máltai Mentőszolgálat gyermekmentő készülékeinek megújítására a Semmelweis Egyetem Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinika, a Magyar Máltai Lovagok Szövetsége és Magyar Máltai Szeretetszolgálat által közösen szervezett adventi jótékonysági koncerten.  

Negyed évszázados a Kelta Utcai Családok Átmeneti Otthona

2018-12-05 20:00:00

Huszonhat éves a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Befogadás Háza Családok Átmeneti Otthona Békásmegyeren, mely egyike a Szeretetszolgálat első intézményeinek. A negyedévszázados évfordulót a két éves felújítások befejezésével ünnepelte meg a szervezet. 

Adj egy mesét – Kétezer gyermekkönyv gyűlt össze zenei rendezvényeken

2018-12-03 21:00:00

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat, a Pauker Nyomda és a Jófogás közös akciójában két hónap alatt több mint 2000 mesekönyveket, gyermek- és ifjúsági irodalmat adományoztak jó szándékú emberek és kiadók zenei rendezvényeken és koncerteken. A könyveket a karitatív szervezet rászoruló családok gyermekeinek, valamint olyan iskoláknak és gyermekjóléti intézményeknek juttatja el, ahol nincs könyvtár.

Oldalaink

Adomanyozz.hu

Máltai Szeretetszolgálat

Egy oldal amit azért hoztunk létre, hogy aki segíteni akar, egyszerűen meg tudja tenni!

tovább

Szuverén Máltai
Lovagrend

Máltai Szeretetszolgálat

Információk alapítónkról, a Máltai Rendről

tovább

Malteser International

Máltai Szeretetszolgálat

Nemzetközi Máltai hírek.

tovább

Webnover.hu

Máltai Szeretetszolgálat

Online segítség idős emberek számára

tovább

Otthon a pénzügyekben

Máltai Szeretetszolgálat

Segítő-tanácsadó szolgáltatás pénzügyekben.

tovább

Iskolai Alapítvány

Máltai Szeretetszolgálat

Iskolai Alapítvány a közoktatás fejlesztéséért

tovább