Máltai Szeretetszolgálat

Íratkozzon fel hírlevelünkre!

Hírek

Elindult a Máltai Szeretetszolgálat saját állásportálja

2020-10-30 09:00:00

Önálló állásportált indított a Magyar Máltai Szeretetszolgálat, melyen a karitatív szervezetnél elérhető munkalehetőségeket kínál. Az októberben megnyílt hr.maltai.hu/jobs oldal amellett, hogy egyszerűvé teszi az álláspályázatok beadását, a leendő munkatársak kiválasztásának folyamatát is támogatja. 

Online könyváruházakban is kapható az újra kiadott „Apa, anya, pia”, „Bolyhos” és „Lurkó”

2020-10-29 13:00:00

Újabb kiadása jelenik meg a Magyar Máltai Szeretetszolgálat szenvedélybeteg szülők gyermekeit segítő kiadványainak. A Fogadó Pszichoszociális Szolgálat gondozásában megjelent Apa, anya, pia könyv, valamint a Bolyhos és a Lurkó című füzetek az újra nyomás után már könyvesboltokban és online könyváruházakban is kaphatók lesznek.

Beléptető hőszkennert adományozott a Kling Kft. a Máltai Szeretetszolgálatnak

2020-10-28 12:00:00

A testhőmérséklet mérése mellett a maszk viselésére is figyelmeztető beléptető hőszkennert adományozott a Magyar Máltai Szeretetszolgálatnak a Kling Kft. Az eszközt a karitatív szervezet Batthyány téri központjában helyezték el, ahol idős és hajléktalan embereket ellátó egészségügyi és bentlakásos intézmények is működnek. A kaputechnikai eszközöket gyártó vállalkozás 2018 óta támogatja a Máltai Szeretetszolgálat tevékenységét. 

Magasrangú kitüntetést kapott Lőrincz Norbert a Szeretetszolgálat munkatársa

2020-10-22 13:00:00

Magas állami kitüntetést adományozott Áder János köztársasági elnök Lőrincz Norbert szociális szakembernek, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat munkacsoport vezetőjének, és dr. Erőss Loránd idegsebésznek, a Magyar Máltai Lovagok Szövetsége ispotályosának. A Magyar Ezüst Érdemkereszt polgári fokozatát Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes adta át október 22-én a Kármelita épületben Budapesten. 

Ajándék a fogorvostól

2020-10-20 16:56:37

Dr. Bencze Bálint pécsi szájsebész fogorvos péntek délutáni rendelésére a Máltai Szeretetszolgálat szociális munkásai által megadott időpontban érkeznek a betegek. Olyan emberek, akik számára a költségtérítéses fogászati beavatkozások egyébként elérhetetlenek lennének, a kezelések végén azonban hibátlan fogsorral távoznak. A beavatkozás után megszabadulhatnak korábbi gátlásaiktól, teljesebb életet élhetnek, így  nemcsak lehetőséget kapnak arra, hogy mosolyogjanak – hanem okot is. Írásunk a Máltai Hírek legújabb számából.

Oldalaink

Adomanyozz.hu

Máltai Szeretetszolgálat

Egy oldal amit azért hoztunk létre, hogy aki segíteni akar, egyszerűen meg tudja tenni!

tovább

Szuverén Máltai
Lovagrend

Máltai Szeretetszolgálat

Információk alapítónkról, a Máltai Rendről

tovább

Malteser International

Máltai Szeretetszolgálat

Nemzetközi Máltai hírek.

tovább

Webnover.hu

Máltai Szeretetszolgálat

Online segítség idős emberek számára

tovább

Otthon a pénzügyekben

Máltai Szeretetszolgálat

Segítő-tanácsadó szolgáltatás pénzügyekben.

tovább

Iskolai Alapítvány

Máltai Szeretetszolgálat

Iskolai Alapítvány a közoktatás fejlesztéséért

tovább