Cél, hogy étel kerüljön az asztalokra az ünnepek alatt

A karácsony fénypontja a szeretteink körében elfogyasztott bőséges ünnepi vacsora. Sajnos azonban nem minden család számára biztos, hogy a szeretet ünnepén lesz meleg étel az asztalon, ahogy sokszor az is napról-napra dől el, hogy egyáltalán kerül-e rá bármi. Ez a tény sarkallta az ETO PARK és a Szeretetszolgálat kollégáit arra, hogy advent alkalmával gyűjtőakciót indítsanak, melynek célja az, hogy minél több hátrányos helyzetű győri és Győr környéki családot támogassanak élelmiszer adományokkal a karácsony előtti napokban. A gyűjtés december 11-ig tart, ezt követően a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Munkatársai csomagokat készítenek a befolyt összegből vásárolt és a személyesen behozott élelmiszer adományokból, majd még karácsony előtt kiszállítják azokat a rászorulóknak.

Hogyan segíthetünk?

A szervezők arra kérik a környékbelieket, hogy csatlakozzanak minél többen az összefogáshoz, hogy az adományok által a lehető legtöbb részoruló családhoz juthasson el élelmiszercsomag. Az ETO PARK Szolgáltató és Élményközpont (Győr, Nagysándor J. u. 31.) főbejárathoz közeli helységében berendezett gyűjtőponton lehetőség van mind pénzbeli, mind tartós élelmiszer hozzájárulások leadására. Az önkéntesek készpénzes és bankkártyás támogatást, illetve könnyen szállítható, különösebb tárolási igénnyel nem rendelkező ételeket (például tésztát, rizst, olajat, cukrot, lisztet és húsos konzerveket, de akár az ünnepekre való tekintettel szaloncukrot is) egyaránt át tudnak venni.

Az adományokat hétköznaponként 16-19 óráig, hétvégén pedig 8-10 óráig tudják fogadni.

Egy finom kávé köszönetképp mindenkinek!

Az adományozók hozzájárulását az ETO Park egy tetszés szerinti típusú kávéra beváltható kuponnal hálálja meg a szintén földszinten található Lipóti Pékség felajánlásából.