A Szent László templomban tartott ünnepségen a csoport vezetője, de Jonge Jánosné kiemelte: első pillanattól sok segítséget kaptak, így már 1991. karácsonyán tudtak csomagokat osztani. Számos helyről, köztük Németországból is érkeztek felajánlások. A céljuk egy megyei hálózat létrehozása volt, melynek alapja, hogy minél több helyen jöjjenek létre helyi csoportok, emellett a sok adományt küldtek a határon túlra is. Az ezredfordulótól a elsősorban a veszprémi szolgálatra koncentráltak és a helyi segítségnyújtásra fektették a hangsúlyt: osztottak ruhát, élelmiszert, segítettek az árvizeknél. "Tettük a dolgunkat." - mondta a csoport vezetője. 

A fiatalok megszólítását is fontosnak tartva őket is bevonták az adománygyűjtésekbe, korrepetálást szerveztek és kirándulásokra vitték a gyerekeket, ifjakat. De Jonge Jánosné azt is hangsúlyozta: fontos, hogy legyenek fiatalok, akiknek át tudják adni a stafétát. Ezt erősítette meg a Szeretetszolgáalt alelnöke is, a generációváltáshoz az is szükséges, hogy az idősebbek átadják a tudást és a vezetést a fiataloknak. A csoport legfőbb feladainak a támogató szolgálatot, a hajléktalan emberekkel való foglalkozást, a Házgyár úti társasházhoz kapcsolódó tevékenységeket tartják.  

Bondor Lajos, a Közép-Dunántúli Rágió vezetője elmondta, a Szeretetszolgálat keresztény szervezet, mely csak ISten segítségével tud megfelelni a kor kihívásainak. 

Az évforduló alkalmával vezetőváltás is történt a csoportban: De Jonge Jánosné leköszönt, utódja Szegedi Ilona lesz, aki a következő időszakban arra kíván hangsúlyt fektetni, hogy minél több önkéntest vonzzon a csoport köré.