Máltai Szeretetszolgálat

Íratkozzon fel hírlevelünkre!

Hírek

A humanitárius segítségnyújtás keresztény kötelességünk – A Magyar Máltai Szeretetszolgálat reflexiója Ferenc pápa havi imaszándékára - VIDEÓ

2019-04-17 11:00:00

Ferenc pápa április havi imaszándékában azokért kéri közös imáinkat, akik a háborúk sújtotta területeken életük kockáztatásával dolgoznak orvosként, és részt vesznek a humanitárius segítésnyújtásban. A Szentatya imaszándéka a máltai szervezet számára megerősítés a felelősségvállalásban – erről beszél videó üzenetében Győri-Dani Lajos ügyvezető alelnök, és Solymári Dániel, a Szeretetszolgálat nemzetközi kapcsolatainak vezetője.

Civil Díjat nyert a #nemluxustáska kampány

2019-04-17 10:00:00

A Legsikeresebb adománygyűjtés kategóriában Civi Díjat nyert a #nemluxustáska adománygyűjtő kampány. Nyolc szakmai kategóriában 118 szakmai pályázat érkezett, melyek közül a női szegénység témáját középpontba állító, újszerű adománygyűjtő akció nyerte el a legsikeresebb kampány díját.  

A világbajnok női jégkorongozók adománya rászoruló családoknak

2019-04-16 10:00:00

Fél millió forint gyűjtött össze a magyar női jégkorong válogatott a Budapesten rendezett világbajnokság mérkőzésein a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Szatmár utcai családok átmeneti otthona javára. 

Szemvizsgálat és szemüvegátadás a Hajléktalanok Otthonában

2019-04-16 00:00:00

Negyven hajléktalan ember vehetett át térítésmentesen szemüveget márciusban a törökbálinti Árnyas Optika és a Szeretetszolgálat Terézvárosi Nappali Melegedőjének együttműködése nyomán.

Az erőszak csapdájából Isten erőterébe - Kozma Imre atya húsvéti üzenete

2019-04-15 09:00:00

„Isten meghív bennünket, hogy emelkedjünk a magunk emberi szintje fölé embertársi kapcsolatainkban. Kövessük Őt, aki fölkelti napját jókra és gonoszokra egyaránt. A szeretetnek ezt a rendkívüli formáját ajánlja nekünk, mint a mindent újjáteremtő erőt. Az Istenre hivatkozó éber szeretet nem csodálkozik, hanem előnyt ad, megbocsájt." - írja 2019 Húsvétján mindannyiunknak címzett üzenetében Kozma Imre atya, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat elnöke. 

Oldalaink

Adomanyozz.hu

Máltai Szeretetszolgálat

Egy oldal amit azért hoztunk létre, hogy aki segíteni akar, egyszerűen meg tudja tenni!

tovább

Szuverén Máltai
Lovagrend

Máltai Szeretetszolgálat

Információk alapítónkról, a Máltai Rendről

tovább

Malteser International

Máltai Szeretetszolgálat

Nemzetközi Máltai hírek.

tovább

Webnover.hu

Máltai Szeretetszolgálat

Online segítség idős emberek számára

tovább

Otthon a pénzügyekben

Máltai Szeretetszolgálat

Segítő-tanácsadó szolgáltatás pénzügyekben.

tovább

Iskolai Alapítvány

Máltai Szeretetszolgálat

Iskolai Alapítvány a közoktatás fejlesztéséért

tovább