Máltai Szeretetszolgálat

Íratkozzon fel hírlevelünkre!

Hírek

Bővül a tiszabői és a tiszaburai máltai iskola

2019-07-13 14:12:02

A felzárkózást csak összefogva, partnerségben, együttműködve lehet sikerre vinni, ebben a Magyar Máltai Szeretetszolgálat példaértékű munkát végez - mondta az Innovációs és Technológiai Minisztérium európai uniós fejlesztésekért felelős államtitkára Tiszabőn – idézte a tudósításában az MTI.

Vihar után sérült házakban élő családoknak gyűjt a Máltai Szeretetszolgálat

2019-07-09 09:00:00

Adománygyűjtést hirdet a Magyar Máltai Szeretetszolgálat a pusztító szabolcsi vihar után sérült házakban élő családok és idős emberek megsegítésére. Június végén nyolcvan Kelet-magyarországi településen ötezer épületben okozott súlyos károkat a vihar. A 1350-es adományvonal hívásával 250 forinttal bárki hozzájárulhat a legelesettebb családok otthonainak helyreállításához, az adomanyozz.hu oldalon pedig online adományokat fogad a karitatív szervezet.

Az emlékezés töltekezés is: jubileumi lelkinapon vettek részt a Máltai Szeretetszolgálat munkatársai

2019-07-08 00:00:00

Tizedik alkalommal rendezték meg az idén harmincéves Máltai Szeretetszolgálat Észak-Alföldi Régiójának lelkinapját június 22-én Kállósemjénben. A résztvevők közös szertartással adtak hálát, megemlékeztek a Kállay-család máltai lovagjairól és együtt köszöntötték az Apor Vilmos Ezüst Érdeméremmel kitüntetett Bíró Bálintnét.

Szeretet „mozgásban” – Sportnapot rendeztek a veszprémi Befogadás Házában

2019-07-08 00:00:00

Veszprémben élő hajlék nélküliek sportolhattak, játszhattak, versenyezhettek az idén kilencedik alkalommal megtartott Sportnapon, melyet a Máltai Szeretetszolgálat helyi csoportja rendezett.

Mindenki másképp ezermester – Fogyatékkal élőket foglalkoztató barkácsműhely nyílt a Máltai Szeretetszolgálat pátyi központjában

2019-07-03 00:00:00

Barkács- és karbantartóműhellyel bővült a Máltai Szeretetszolgálat pátyi Gondviselés Háza integrált intézményben működő Kreatív Műhelyek sora. A lakóotthonban élő enyhe és középsúlyos értelmi fogyatékos fiatalok az elmúlt évben megismerkedtek az asztalosmesterséggel. A projektről Kovács Gábor, a Szeretetszolgálat foglalkoztatási programjának vezetője mesélt.

Oldalaink

Adomanyozz.hu

Máltai Szeretetszolgálat

Egy oldal amit azért hoztunk létre, hogy aki segíteni akar, egyszerűen meg tudja tenni!

tovább

Szuverén Máltai
Lovagrend

Máltai Szeretetszolgálat

Információk alapítónkról, a Máltai Rendről

tovább

Malteser International

Máltai Szeretetszolgálat

Nemzetközi Máltai hírek.

tovább

Webnover.hu

Máltai Szeretetszolgálat

Online segítség idős emberek számára

tovább

Otthon a pénzügyekben

Máltai Szeretetszolgálat

Segítő-tanácsadó szolgáltatás pénzügyekben.

tovább

Iskolai Alapítvány

Máltai Szeretetszolgálat

Iskolai Alapítvány a közoktatás fejlesztéséért

tovább