Máltai Szeretetszolgálat

Íratkozzon fel hírlevelünkre!

Hírek

Útlevél a jövőbe – Ösztöndíjprogrammal tanulhatnak tovább a tiszabői iskolások

2019-06-12 18:00:00

Orvosi és gyógyszerészeti karra készülnek tiszabői fiatalok, akik a napokban teljesítik a szóbeli érettségit. Az ország legszegényebb települései közt számon tartott faluban a kiemelkedően teljesítő gyerekeket ösztöndíjprogram segíti a továbbtanulásban, és mentorok támogatják őket. Nagy Barnabás lett az első, aki a Máltai Szeretetszolgálat közreműködésével az Út az érettségihez ösztöndíjprogramnak köszönhetően szakképesítést szerzett, és célja, hogy hamarosan ő is leérettségizzen.

Keresztény álarcok – Beszélgetés Kozma Imre atyával (ajánló)

2019-06-12 10:00:00

Valódi-e a kereszténységünk, vagy csak egy máz mögé rejtőzünk? A vallás gyakorlása nélkül lehet-e valaki keresztény, és a vasárnapi templomba járás vajon elég-e ahhoz, hogy valódi kereszténynek tartsuk magunkat? Ezekről a kérdésekről beszélget Kozma Imre atya Sajgó Szabolcs jezsuitával a Párbeszéd Házában. Őszintén, maszkok nélkül - Keresztény álarcok június 18-án a jezsuiták központjában. A részvétel ingyenes, regisztrálni az alábbi linken lehet.

Pünkösd: küldetés a közösségépítésre

2019-06-07 14:00:00

Éppen Európának és éppen nekünk, magyaroknak van mindennél nagyobb szükségünk pünkösd üzenetére – mondta Kozma Imre atya a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorának június 7-i adásában.

Folytatódik a liechtensteini vakációsorozat - Tizenhat tatai kisdiák utazhatott az alpesi hercegségbe a Máltai Szeretetszolgálat szervezésében.

2019-06-07 13:00:00

Rendkívüli élmények várnak a Vaszary János Általános Iskola tanulóira, akik három hetet tölthetnek el Liechtensteinben. A Máltai Szeretetszolgálat huszonhét éve fő közreműködője annak a rászoruló gyerekek üdültetését biztosító programnak, amelyet az állam nagyhercegnője alapított 1992-ben, akkor a délszláv háborúk sújtotta családok gyermekeinek támogatására. E programnak köszönhetően 16 fős, hátrányos helyzetű iskolásokból álló csoportok utazhatnak Liechtensteinbe térítésmentesen, a vakáció költségeit ugyanis teljes mértékben a vendéglátó állja.

A Haladás kapusa egy havi fizetésével segíti a terrortámadás áldozatainak családját

2019-05-30 15:40:00

"Katolikus, profi sportolóként a Máltai Szeretetszolgálaton keresztül szeretném labdarúgói egyhavi javadalmamat felajánlani a nehéz helyzetben levő családok megsegítésére." - írta a Nemzeti Sportnak eljuttatott közleményében Kiss Ágoston, a Haladás U-19-es kapusa. A sportoló Korma Imre atya felhívására elsőként ajánlotta fel segítségét a Srí Lankai terrortámadás áldozatainak családjai megsegítésére.

Oldalaink

Adomanyozz.hu

Máltai Szeretetszolgálat

Egy oldal amit azért hoztunk létre, hogy aki segíteni akar, egyszerűen meg tudja tenni!

tovább

Szuverén Máltai
Lovagrend

Máltai Szeretetszolgálat

Információk alapítónkról, a Máltai Rendről

tovább

Malteser International

Máltai Szeretetszolgálat

Nemzetközi Máltai hírek.

tovább

Webnover.hu

Máltai Szeretetszolgálat

Online segítség idős emberek számára

tovább

Otthon a pénzügyekben

Máltai Szeretetszolgálat

Segítő-tanácsadó szolgáltatás pénzügyekben.

tovább

Iskolai Alapítvány

Máltai Szeretetszolgálat

Iskolai Alapítvány a közoktatás fejlesztéséért

tovább